Складним смартфонам передбачили сильне падіння ціни у 2022 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Складні смартфони існують як “вид” вже останні 2-3 роки. Але незважаючи на це, більшість звичайних користувачів досі не можуть дозволити собі такі пристрої.

Але якщо вірити даним авторитетного інсайдера Digital Chat Station, вже 2022 року нас чекає помітне зрушення у цій сфері. Китайське інтернет-джерело заявило, що великі бренди знизять ціни на свої нові гнучкі телефони до рівня вартості флагманських пристроїв.

Для порівняння, зараз у середньому складані смартфони коштують близько 50 тисяч гривень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами Digital Chat Station, майбутній Samsung Galaxy Z Fold 4 оцінять приблизно в ту ж суму, що і Galaxy S22. При цьому такий хід буде пов’язаний не так з турботою про покупців, як з появою своїх гнучких гаджетів у багатьох виробників: від Vivo до Google.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.