Vodafone запустив “Інтернет для другого пристрою”

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Vodafone запускає сервіс «Інтернет для 2-го девайсу» – шеринг інтернету для ще однієї додаткової SIM-карти – один номер, дві картки та два девайси. Сервіс дозволяє не лише ділитися своїм інтернет-трафіком, а й відстежувати його використання та контролювати баланс для обох карток.

Реклама

Багато користувачів та пристроїв використовують одні й ті ж пакети послуг, для таких користувачів важливо, щоб була можливість бачити витрати та контролювати користування послугами в режимі реального часу.

Компанія Vodafone запропонувала використати єдиний обсяг даних для двох пристроїв одночасно. Це спрощує користування інтернетом для кількох девайсів – клієнтам більше не потрібно думати про оплату інтернету на кожній картці окремо. Основна та додаткова картки матимуть загальний баланс та використовуватимуть інтернет в рамках одного тарифу. На відміну від роздачі інтернету, за умови використання послуги «Інтернет для 2-го девайсу», сесія не буде перериватися навіть під час голосового виклику.

Послуга стане в нагоді тим, хто хоче підключати до свого смартфона додатково 3G або 4G девайси та користуватися інтернетом у будь-якій точці мережі Vodafone. Також це зручний спосіб забезпечити підключенням до інтернету девайси дітей чи батьків. На додатковій картці заблоковані голосові та SMS-послуги, а також USSD запити, що убезпечить від підключення випадкових послуг.

За даними, отриманими на етапі клієнтського тестування послуги, додаткову картку використовували не лише в планшетах та смартфонах, але й у ноутбуках, модемах та навіть в автомагнітолах.

Внутрішнє опитування учасників тестування показало, що клієнти високо оцінили зручність користування загальним рахунком та пакетом мегабайт, 90% респондентів після тестування готові продовжити користуватися послугою і надалі, а 73% респондентів готові порекомендувати послугу своїм друзям.

«Інтернет для 2-го девайсу» можна підключити в одному з тарифних планів Vodafone – RED XXL, ULTRA, ULTRA VIP, SuperNet Unlim, RED XL або бізнес-тарифах Red Business L, Red Business L, Red Business XL, Red Business Ultra , Red Business VIP.

Вартість використання послуги буде безкоштовною для всіх тарифних планів, крім тарифів SuperNet Unlim, RED XL та Red Business L. Для останніх тарифних планів перший місяць буде безкоштовним, а далі – 50 грн. на місяць з другого місяця користування.

Для того, щоб підключити другу карту, потрібно придбати стартовий пакет Power SIM вартістю 25 грн – в інтернет-магазині або в будь-якому магазині Vodafone. Дізнатися більше, як підключити послугу можна на сторінці www.vodafone.ua/i2d.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ