Instagram дозволить масово видаляти контент, за який стало соромно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З січня Instagram дозволить масово видаляти фотографії, лайки та коментарі, залишені в підлітковому віці – цей інструмент дозволить у пару тапів позбавитися матеріалів, за який може стати соромно в міру дорослішання. Також соцмережа пообіцяла бути суворішими до рекомендованого неповнолітнього контенту та анонсувала низку інших нововведень, пов’язаних з приватністю.

Користувачі більше не зможуть відзначати чи згадувати підлітків, які на них не підписані, а у березні 2022 року запустять спеціальний розділ для батьків та опікунів. У ньому можна буде побачити, скільки часу діти проводять у Instagram, та встановити денні ліміти: на 30 або 45 хвилин, одну, дві та три години. 

Крім того, батьки почнуть отримувати повідомлення про скарги на користувачів, які згадують або надсилають «дивні» для дитини повідомлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У майбутньому глава Instagram хоче ще краще захистити неповнолітніх від потенційно шкідливого контенту, який потрапляє через хештеги, пошук, ролики у вкладці Reels та рекомендовані акаунти. Наразі компанія продумує для цього нові функції. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.