Концепт додатків Google у дизайні Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Програми Google для iOS вибиваються із загальної маси, тому що пошуковий гігант не завжди слідує гайдлайнам Apple. Дизайнер Паркер Ортолані опублікував своє бачення того, як могли б виглядати програми Google, якби вони були зроблені за стандартами «яблучної» компанії.

На думку дизайнера, Google Maps надмірно обтяжена плаваючою панеллю пошуку з тінню. Він вирішив замінити її на класичну панель навігації, де є поле пошуку, кнопка облікового запису та ряд фільтрів із більш природними для iOS кнопками.

Плаваючі кнопки в правому нижній частині екрану він також вважав за краще оновити. Логотип Google зробив з розмитим фоном та використав дизайн плаваючих кнопок, який більше нагадує оформлення Apple Maps. Іконки замінені на аналоги від Apple, щоб вони виглядали природнішими на iOS. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дизайнер також запропонував свою версію інтерфейсу інших популярних програм Google для iOS: Chrome, Gmail, «Документи» і навіть YouTube. Останнє зазнало найпомітніших візуальних змін. 

Варто зазначити, що в жовтні Google офіційно оголосила, що має намір повністю переробити дизайн своїх додатків, щоб вони виглядали органічніше на iOS-пристроях. Не виключено, що на нас чекає щось схоже на роботи Паркера Ортолані. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.