Аналітик, який уже вгадав курс криптовалюти, “передбачив” зростання біткоїну в 7 разів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Біткоїн поки що перебуває у “ведмежому”, тобто низхідному тренді, але в найближчому майбутньому його курс може злетіти до $400 тис. – це у понад сім разів більше за нинішню ціну. Про це говорить криптоаналітик Мікаель ван де Поппе, який доволі точно передбачив курс іншого токена Elrond.

2 грудня перша криптовалюта зробила “атаку” на позначку $60 тис., але не змогла до неї дістатися. Згідно з інформацією криптовалютної біржі WhiteBIT, один токен торгується на рівні $56,9 тис.

Видання Cointelegraph називає причиною падіння курсу на 2,5% за добу занепокоєння ринку через новий штам коронавірусу Омікрон. Окрім того, на криптосферу тисне традиційний фінсектор – за підсумками 1 грудня фондовий індекс S&P 500 знизився на 1,2%.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На цьому фоні Мікаель ван де Поппе рекомендує стежити за курсом BTC. “Рівні, за якими варто стежити для покупки біткоїну, – це $53-54 тис. та $47-50 тис. Коли купувати альткоїни? Грудень. За останні тижні нічого не змінилося”, – пише аналітик у Twitter.

Окрім того, він прогнозує, що під час свого “бичачого” (тобто висхідного) тренду біткоїн досягне $400-450 тис. Також він дав прогноз і для деяких інших токенів:

  • Ethereum – $10-17,5 тис.;
  • Polkadot – $250-350;
  • Chainlink – $250-350;
  • Cardano – $10-20;
  • Zilliqa – $5-7;
  • Elrond – $1500-1750;
  • DIA – $50-75.

Варто зазначити, що аналогічний прогноз Ван Поппе озвучував ще у квітні. Відтоді його аналіз для Elrond здійснився – $500-750, які чоловік обіцяв для цієї криптовалюти, були досягнуті у листопаді ($545).

Варто зазначити, що ніхто не може точно передбачити, який курс буде в ефіру або в іншій криптовалюті через певний час. Тому всі інвестиції в цей тип активів робляться виключно на свій страх і ризик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.