Грошовий місячний календар на грудень 2021: як залучити достаток та удачу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Без грошей немає комфорту, а без комфорту ми втрачаємо щастя та позитивний настрій.

Саме тому експерти з астрології рекомендують вам користуватися грошовим місячним календарем на грудень, щоб розуміти, як слід поводитися з грошима в останній місяць року.

1 грудня : в перший день зими спадний Місяць опиниться в Знаку Терезів. Таке поєднання спонукає нас до відпочинку, тому в цей день краще відмовитися від фінансової активності на користь релаксації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2, 3 грудня : Місяць у Скорпіоні — вдалий час для прийняття важливих фінансових рішень. Ці два дні варто прислухатися до думки мудрих людей. Не виключено, що оточуючим захочеться допомогти нам.

4, 5 грудня : перші вихідні цієї зими пройдуть під керуванням Стрільця. У суботу відбудеться оновлення Місяця. Молодий місяць буде досить небезпечним через затемнення, так що покупки краще в цей день не робити. Неділя – ідеальний день для шопінгу в інтернеті.

6, 7 грудня : зростання Місяця в Козерозі – це час, коли потрібно працювати в поті чола. Гроші не такі важливі, як процес їхнього заробітку. Найщасливішими і найвдалішими людьми будуть ті, кому подобається робота, якою вони займаються.

8, 9 грудня : активний Місяць у Водолії приносить безліч позитивних емоцій, у тому числі від здійснення покупок. Це найкращі дні для придбання подарунків для близьких та друзів.

10, 11 грудня : зростання Місяця в Рибах – це не найкращий час для витрат і для роботи. Нові справи краще не починати, оскільки вони можуть зірватися і не принести вам задоволення. Не варто також цими днями давати гроші в борг.

12, 13 грудня : активність Місяця підвищиться. Вона перейде в сузір’я Овна, що зробить нас трохи безрозсуднішими, але додасть впевненості, дасть мотивації для фінансового розвитку. Загалом ці два дні можна назвати ідеальними для тих, хто не звик сидіти дома.

14, 15, 16 грудня : у ці три дні астрологи радять вкладати кошти у власне перетворення та у перетворення вдома. Місяць у Тельці — це майже завжди гарне становище для фінансової активності, особливо у фазу зростання.

17, 18, 19 грудня : 17 і 18 грудня Місяць зростатиме два останні дні у Знаку Близнюків. Підвищення доходів очікує на тих, хто вміє домовлятися і вирішувати проблеми без конфліктів. 19 число – повний Місяць у тому ж Знаку. Це день, коли можна натрапити на обман. Будьте обережнішими з грошовими витратами.

20, 21 грудня : два дні спадного Місяця в Раку – це ідеальний час для підрахунку коштів, оцінки досконалих витрат. Також у ці дні можна складати список найближчих покупок, але краще не витрачати гроші.

22, 23 грудня : Місяць у Леві — це дні фінансових проблем. Цього разу ситуація буде трохи кращою, але все одно не варто витрачати багато грошей. Найкраще присвятити ці дні звичній роботі.

24, 25, 26 грудня : ці три дні – одні з найкращих у плані роботи. Поки Місяць убуває в Діві, наша інтуїція працюватиме на нас. Також у ці дні люди стануть продуктивнішими.

27, 28 грудня : Місяць у Терезах допомагає нам ставити перед собою нові цілі і завдання, але в ці два дні не можна перевтомлюватися. Астрологи радять витрачати гроші на відпочинок, розваги, романтику, а також подарунки для близьких до новорічних свят.

29, 30 грудня : у ці дні теж корисно робитиме покупки. Поки старіючий Місяць перебуватиме у Скорпіоні, потрібно буде якнайбільше часу проводити поряд з близькими.

31 грудня : із фінансової точки зору цей день несприятливий. Якщо будете робити покупки, не виходьте за межі бюджету і не купуйте те, що вам зараз не потрібно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.