От і кінець: Samsung відмовилася від популярної серії смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Південнокорейська компанія Samsung Electronics вирішила відмовитись від популярної серії смартфонів Galaxy Note. Як повідомляє видання ET News , виробництво гаджетів припинять наприкінці 2021 року.

Зазначається, що випуск моделей не передбачено у планах компанії на 2022 рік. За прогнозами, наступного року будуть вилучені з продажу ті екземпляри, що є в магазинах. Головну фішку Galaxy Note 20, роботу зі стілусом, компанія вже “передала” моделям Galaxy S21 Ultra та Galaxy Z Fold 3.

За даними видання, замість колишніх варіантів Note схожі смартфони виходитимуть у версії Ultra серії Galaxy S. У 2022 році очікується вихід Galaxy S22 Ultra, яка копіюватиме дизайн та базові функції Galaxy Note.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці помітили, що основною причиною відмови від Note є обсяги виробництва смартфонів, що виросли, з гнучкими дисплеями серії Galaxy Z.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОgsminfo.com.ua

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.