200 Мп у смартфоні: спочатку Motorola, потім Xiaomi та Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний інсайдер Ice Universe опублікував інформацію про те, що Motorola, Xiaomi та Samsung почнуть використовувати 200-мегапіксельні камери у своїх смартфонах.

200-мегапіксельна камера спочатку з’явиться в смартфоні Moto, потім такий смартфон випустить Xiaomi, у другій половині наступного року, а до 2023 Samsung також перейде на 200-мегапіксельні камери.

Ice Universe

Першим у світі смартфоном, який одержав 108-мегапіксельну камеру, став Xiaomi Mi CC9 Pro, випущений майже два роки тому. За наявними даними, датчик зображення Samsung ISOCELL HP1 має роздільну здатність 200 Мп, а також пікселі розміром 0,64.

В умовах низького освітлення датчик може робити 50-мегапіксельні знімки з пікселями розміром 1,28 мкм або фотографії роздільною здатністю 12,5 Мп з пікселями розміром 2,56 мкм. Цей датчик зображення буде підтримувати запис відео з роздільною здатністю 8K з частотою 30 к/с, а також 4K-відео з частотою 120 к/с.

Ice Universe багато разів повідомляв точну інформацію про смартфони та датчики зображення Samsung, включаючи недавні анонси нових сенсорів роздільною здатністю 50 і 200 Мп. Також він першим показав точні зображення смартфонів із екранами-водоспадами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.