Список новинок Samsung у 2022 році злили у мережу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не чекаючи анонсів самого бренду, корейський портал The Elec опублікував інсайдерський список гаджетів, які Samsung, можливо, представить у 2022 році. Неофіційна дорожня карта включає широкий спектр електроніки – у тому числі ноутбуки та бездротові навушники.

За даними джерела, опублікований список було включено у внутрішнє розсилання партнерів компанії. У списку новинок фігурують планшети Galaxy Tab S8, Tab S8 Lite, S8 Plus та S8 Ultra. Передбачається, що їхній запуск відбудеться між першим та другим кварталом 2022-го. Крім того, компанія готує і “полегшений” варіант планшета, виробництво якого стартує у другій половині року.

Є в списку і розумний годинник Galaxy Watch 5. Крім того, згідно з документом, виробник має намір оновити серію доступних планшетів моделями Galaxy Tab A8 та Galaxy Tab A7 Lite. У сегменті TWS-навушників згадуються Buds Pro2 та Buds Live2, які, як очікується, надійдуть у продаж у другій половині наступного року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Увійшли до переліку і ноутбуки: Galaxy Book 2 Pro 360, Galaxy Book 2 Pro 5G та Galaxy Chromebook Go, реліз яких, ймовірно, відбудеться до кінця 2022-го. Представники Samsung інсайдерську публікацію поки що не прокоментували.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.