ТОП-5 смартфонів, які варто придбати у Чорну П’ятницю

Share

Вже незабаром будуть розпродажі Чорної П’ятниці, і цей час – ідеальний момент для покупки нового смартфона. Ми підготували для вас підбірку найкращих моделей, які варто купити у цей період. Підбірка включає в себе моделі з різних цінових діапазонів, завдяки чому ви точно зможете підібрати щось для себе.

Realme C21Y (до 4 тисяч гривень)

Моделі компанії Realme останнім часом презентують багато сучасних просунутих рішень, у тому числі і в ультрабюджетному ціновому сегменті. У ньому цікаво виглядає Realme C21Y, який отримав IPS-дисплей з діагоналлю 6.5 дюйма та роздільною здатністю 1600 х 720 пікселів. Зверху дисплея розташована фронтальна камера з роздільною здатністю 5 МП.

За роботу моделі відповідальний чіпсет Unisoc Tiger T610, в парі з яким працює 4 ГБ оперативної пам’яті. Автономність забезпечується акумулятором об’ємом 5000 мАг, в оснащення смартфона входить мініджек 3.5 міліметра, USB-C та модуль NFC. Основна камера включає основний сенсор з роздільною здатністю 13 МП, чорно-білим 2 МП та макро 2 МП.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Poco X3 Pro (до 5-8 тисяч гривень)

Головною перевагою Poco X3 Pro, наступного смартфона з нашої підбірки, є його справді потужний чіпсет – тут використовується Qualcomm Snapdragon 860, і за таку ціну – це справді неймовірна пропозиція. В парі з чіпсетом працює 6 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті при цьому складає 128 ГБ. Також модель оснащена досить об’ємним акумулятором, об’єм якого складає 5160 мАг, є підтримка швидкої зарядки потужністю 33W.

Окрім цього, Poco X3 Pro отримав IPS-дисплей з діагоналлю 6.67 дюйма, роздільною здатністю FullHD+ та частотою оновлення 120 Гц. Смартфон оснащений основною камерою з головним сенсором 48 МП, ультрашироким 8 МП, макро 2 МП та портретним 2 МП, і в цьому плані, що цікаво, вона гірша за стандартний Poco X3 NFC, що позиціюється, як більш доступна модель.

Realme GT Master (9-12 тисяч гривень)

У нашому списку є ще одна модель Realme, на цей раз новинка – GT Master, яка оснащена AMOLED-дисплеєм з діагоналлю 6.43 дюйма, який має роздільну здатність FullHD+ та частоту оновлення 120 Гц. За роботу моделі відповідальний чіпсет Qualcomm Snapdragon 778G, який підтримує роботу в мережах п’ятого покоління. В парі з чіпсетом працює 6 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті складає 128 ГБ.

Смартфон отримав незвичний дизайн, що був створений у колаборації з дизайнером Наото Фукасава, і він був високо оцінений спільнотою та отримав нагороду iF Design Awards. Realme GT Master оснащений основною камерою з головним сенсором 64 МП, ультрашироким 8 МП та макро МП. Також дуже важливою фішкою є підтримка швидкої зарядки потужністю 65W, при цьому об’єм акумулятора складає 65W.

OnePlus 9 (13-20 тисяч гривень)

Першим справжнім флагманом у нашому списку є OnePlus 9 – модель, що пропонує топові характеристики за відносно невисокою ціною. Вона оснащена чіпсетом Qualcomm Snapdragon 888, в парі з яким працює 8 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті складає 128 ГБ. Модель оснащена основною камерою з головним сенсором 48 МП, ультрашироким 50 МП та портретним 2 МП, є підтримка зйомки відео у 8K.

Модель оснащена дисплеєм Fluid AMOLED з роздільною здатністю FullHD+, адаптивною частотою оновлення 120 Гц та підтримкою HDR10+. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 4500 мАг, є підтримка швидкої зарядки потужністю 65W. Модель підтримує NFC, Wi-Fi 6 та Bluetooth 5.2, також є бездротова зарядка потужністю 15W.

Google Pixel 6 (20-30 тисяч гривень)

У випадку, якщо вам потрібен справді флагманський смартфон з топовою камерою, варто звернути увагу на Google Pixel 6. Смартфон оснащений OLED-дисплеєм з діагоналлю 6.4 дюйма, роздільною здатністю FullHD+ та частотою оновлення 90 Гц, є підтримка HDR10+, дисплей покритий захисним склом Corning Gorilla Glass Victus. З коробки модель поставляється з Android 12, за роботу відповідальний Tensor, виготовлений самою компанією Google.

Смартфон оснащений основною камерою з головним сенсором 50 МП та ультрашироким 12 МП, є підтримка зйомки відео у 4К 60 fps з оптичною стабілізацією, є багато фірмових режимів зйомки та фішок. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом, є підтримка швидкої зарядки потужністю 30W та бездротової зарядки потужністю 21W. У моделі є підтримка Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2, NFC, aptX HD та піддисплейний сканер відбитків пальців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Ben Jamin

Редактор який пише тільки чесні новини. Знає назви всіх смартфонів Samsung.

Опублікував
Ben Jamin
Tags: акції
  • Останні записи

    Смартфони на Android скоро отримають новий спосіб керування налаштуваннями виведення звуку

    Схоже, Google працює над цікавою новою можливістю для користувачів Android – можливістю керування виведенням звуку…

    01.05.2024

    У росії створюють РЕБ-дрон із штучним інтелектом

    Російська компанія «Герань» заявила про створення мобільної установки «Абзац», яка, за їхніми словами, здатна боротися з безпілотними літальними…

    01.05.2024

    Телефон на зарядці всю ніч: шкідливо чи ні

    Багато власників смартфонів побоюються залишати гаджети на зарядці на всю ніч і правильно роблять. Пояснюємо,…

    01.05.2024

    Мільярди смартфонів в небезпеці через дефект клавіатури

    Нещодавній звіт фахівців з кібербезпеки з Citizen Lab виявив суттєвий недолік безпеки в кількох популярних…

    01.05.2024

    Новий вірус для Android заражає пристрої користувачів через зламані сайти WordPress

    Хакери почали розповсюджувати нове шкідливе програмне забезпечення для операційної системи Android під назвою Wpeeper. Цю…

    01.05.2024

    Що таке NFC: як воно працює і що ви можете з ним робити

    Комунікація ближнього поля (далі NFC) - це технологія смартфонів і пристроїв, що носяться, яка живе…

    01.05.2024