realme 8i рекордно подешевшав у чорну п’ятницю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

realme 8i – один із найвдаліших смартфонів бренду. Є мінімум три причини , через які варто його придбати вже під час найближчого розпродажу. Розповідаємо, чим він добрий і як заощадити на покупці до 7 кесів.

По-перше, девайс отримав 6,6-дюймовий LCD-дисплей з роздільною здатністю Full HD+, частотою оновлення 120 Гц і піковою яскравістю 600 ніт. Для бюджетного цінового сегмента це більш ніж розкішний екран.

По-друге, з оптикою у смартфона все гаразд. Він обладнаний 16-мегапіксельною селфі-камерою та основним блоком з трьома камерами – 50-мегапіксельним основним датчиком та двома 2-мегапіксельними макрооб’єктивом та боке.

По-третє, працює пристрій на ігровому чіпі MediaTek Helio G96, потужності якого достатньо для запуску важких ігор на середніх налаштуваннях. Автономністю гаджет забезпечує акумулятор об’ємом 5000 мАг за допомогою швидкої зарядки потужністю 18 Вт. Крім того, є NFC модуль для безконтактних платежів.

Зрештою, найголовніше — цей крутий смартфон віддають за кумедні гроші. На розпродажі “Чорна п’ятниця” на AliExpress realme 8i 4/128 Гбайт можна урвати всього за 4880 гривень. Радимо закинути пристрій у кошик прямо зараз, щоб 25 листопада купити за акційною ціною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.