У Viber розповіли, які смартфони популярні в українців

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з дослідженням Kantar CMeter, на 97% смартфонів в Україні встановлено мобільний додаток Viber. Компанія проаналізувала, на яких пристроях жителі країни найчастіше користувалися програмою у жовтні 2021 року.

З’ясувалося, що більшість українців віддають перевагу смартфонам на базі Android. На першому місці – Samsung (25,2%), на другому – Redmi (17,7%), четверте – Xiaomi (14,3%), п’яте – Huawei (7,7%). У смартфонів Apple в Україні почесна бронза – пристроями на базі iOS у жовтні скористалися 16,4% користувачів Viber.

Найпопулярніші бренди смартфонів:

  1. Samsung
  2. Redmi
  3. Apple
  4. Xiaomi
  5. Huawei
  6. ZTE
  7. Tecno
  8. POCO
  9. Lenovo
  10. Oppo

Якщо говорити про популярні моделі смартфонів, на першому місці – Redmi Note 7 На другому та третьому місці розташувалися Apple iPhone 11 та Apple iPhone 7 відповідно. Серед смартфонів, що потрапили в першу десятку, мало моделей 2020-2021 років випуску – тільки Redmi Note 9, Redmi 9 і Redmi 9A, що з’явилися на ринку минулого року.

Найпопулярніші моделі смартфонів:

  1. Redmi Note 7
  2. Apple iPhone 11
  3. Apple iPhone 7
  4. Redmi Note 9
  5. Redmi 9
  6. Redmi 9A
  7. Redmi 6A
  8. Redmi 7A
  9. Redmi Note 8 Pro
  10. Redmi Note 8T

Дані для цього дослідження отримані завдяки внутрішнім інструментам Rakuten Viber і включають лише назви брендів і моделей смартфонів. Особисте листування та голосові дзвінки у Viber захищені наскрізним шифруванням. Ні компанія Rakuten Viber, ні сторонні компанії не мають доступу до цих даних.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.