Названі символи успіху для кожного знака Зодіаку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Овен

Стихія Вогню пропонує Овну посилення його енергії сили та захисту. Чоловікам буде корисно носити прикраси, талісмани з гранатом чи коралом. Жінкам-Овнам варто зупинитися на рубіні — він приверне увагу протилежної статі. А золото принесе успіх. Щасливим числом цього знака є дев’ятка, а з днів тижня найсприятливіший — вівторок.

Телець

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Символікою удачі для Тельця будуть дорогі та практичні речі. Енергія Землі разом із покровителькою Венерою може посилити удачу для цього знака через дорогоцінне каміння. Сили для успіху Телець черпає від природи, тому все природне дає йому благополуччя. Щасливим числом для Тельця є шістка, а вдень тижня – п’ятниця.

Близнюки

Сили цьому знаку додадуть усі відтінки зеленого. Для бізнесменів вдалим каменем стане яшма. Головне, про що мають пам’ятати Близнюки, що досягнуть успіху саме у партнерстві. Число успіху для Близнюків – п’ять, день тижня для важливих справ – середа.

Рак

Магія Місяця вподобає цьому знаку. Вдалими є понеділки. Перли для Жінки-Рака стануть символом привабливості, а Місячний камінь підійде чоловікам. У повний місяць Раки можуть мріяти і відпускати свої мрії, разом з відходом Місяця їх бажання можуть досягти втілення. Числом успіху для цього знака є двійка.

Лев

Символ сили вимагає наявності живого тотему в будинку. Успіх і силу Леву дає енергія Сонця, тому помаранчеві, темно-червоні та світло-коричневі кольори відкриють для нього «друге дихання». Ранні підйоми для Лева дуже сприятливі. Мідь та гранат стануть для Львова чудовим вибором для залучення успіху. Щасливе число для цього знака – одиниця, а вдалий день тижня – неділя.

Діва

Цей знак спокійніше почувається, коли дотримується прикмет. Такий камінь, як малахіт, для цього знака стане не лише оберегом, а й символом статку. Аксесуари зеленого кольору в гардеробі Дів посилять їхнє вміння вести підприємницькі справи. Постійне дотримання порядку та чистоти притягнуть добробут не лише в сім’ю, а й у гаманець. Щаслива кількість Діви — три. День тижня середа.

Терези

Кришталь посилить цей знак, розкриваючи його творчу натуру. А природа та все живе дає йому енергію та натхнення. Перебуваючи на природі, Терези безперечно відчують приплив сил і швидко покращать свій стан духу. Будь-які подорожі для Терезів покращують їхнє самопочуття. Вдале число знаку – шість. А добрий день — п’ятниця.

Скорпіон

Цей знак не вірить у що, крім власних досягнень. Для Скорпіона вдалим буде містичне число 666. З простих – 8. Вдалий день для цього знаку – вівторок. А от на понеділок та п’ятницю нічого планувати не варто.

Стрілець

Для цього знака все тричі зроблене і постійно проголошене внутрішньо посилює енергію бажаного результату. Жовті кольори посилять віру в себе та відкриють свідомість мудрості. Зображення або статуетки коней у будинку залучать до будинку оберіг та удачу. Сприятливий день для стрільця – четвер.

Козеріг

Люди, які ніколи не задовольняться досягненням мети. Енергію переможця їм дасть такий камінь, як аметист — захистить від пристріту та прибере негатив оточуючих. Щоб зміцнити своє матеріальне становище, їм підійде символ черепахи, а символ бджоли не дасть змоги впасти духом. Темно-зелений чи синій колір притягне успіх. Найкращим днем ​​для Козерога є субота. Число успіху – дев’ять.

Водолій

Саме про Водоліїв можна сказати, що числа 13 їм не варто боятися, а навіть навпаки. Це рухливий знак, і все, що пов’язане зі стихією повітря, стане для них успішним. Талісманами може бути срібний птах або мельхіоровий ключ. Вдалий день Водолія – ​​субота.

Риби

Цьому чутливому знаку просто потрібний талісман. Яшма підтримає добробут, а вироби з оніксу оберуть здоров’я душі та тіла, натільне прикраса з оніксу захистить від пристріту. Для залучення успіху риб рекомендується тримати в чистоті і не захаращувати північно-західну частину свого житла. Найважливіше число для Риб – дата їх народження. Успішний день тижня – четвер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.