Названо протилежні знаки зодіаку, які притягуються один до одного

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вам може здатися, що у вас ніколи не буде нічого спільного з якоюсь людиною, але відмінності можуть зміцнити ваш зв’язок.

Овен та Терези

Ви відомі різними речами, щоб вважатися ідеальною парою, проте ви цілком можете нею стати. Ви обоє можете бути впертими і нескінченно сперечатися, але ви королі шарму. Коли ви потрапляєте під чарівність один одного, вам складно сказати “ні” кохання. Ви обоє любите ризикувати і веселитися, і коли сходите разом ваші енергії посилюються. Овен, ви можете навчити Терезів давати волю почуттям, і не відчувати після себе винними або змученими. Тим часом Терези, ви можете навчити Овна боротися чесно і бути більш розумним у своїх життєвих очікуваннях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Телець і Скорпіон

Ви обидва неймовірно пристрасні та чуттєві, що робить ваш союз незабутнім, коли справа доходить до спальні. Ви обидва особи, що відбулися, але кожен з вас бажає досягти успіху. Телець знає, як вижити навіть у найскладніших ситуаціях, не здаючись, а Скорпіон розуміє, що для досягнення успіху потрібні вміння та рішучість. Ви доповнюєте нестачі якості один одного, саме тому ви зможете стати ідеальною парою. У спілкуванні Телець простіший, ніж Скорпіон, який, як правило, більше розуміє, ніж говорить. Ваші відмінності підживлюють сили один одного. Ви обоє дуже віддані і підете на край землі заради партнера, якщо любите його.

Близнюки та Стрілець

Ви обидва різні особи зі швидкою зміною настрою, проте це не заважає вам відчувати та розуміти один одного. Це порозуміння робить ваші відносини сильнішими. Ви будете найкращими друзями, що дуже важливо у відносинах для кожного з вас. Тому між вами виникатимуть розбіжності, але ви компенсуєте їх дружбою і щирим коханням.

Рак і Козеріг

Рак та Козеріг притягуються один до одного загальними життєвими устремліннями. Будучи дуже успішними та енергійними знаками, які вважають зміни у житті важливою її складовою, вони чудово поєднуються один з одним. Сім’я і любов однаково важливі їм, і вони, зазвичай, схожі думки, коли справа стосується знайомства, с*кса і шлюбу. Рак, швидше за все, буде екстравертом з активним громадським життям, тоді як Козеріг буде більш замкнутим та домашнім. Буде час, коли Раку захочеться залишитися вдома, а Козерогу вийти в люди. Крім того, у Рака може швидко змінюватися настрій, тоді як Козеріг буде більш врівноважений, даючи Раку виговоритися, коли він почувається погано.

Лев та Водолій

Лев любить брати на себе відповідальність і командувати, на відміну від Водолія, який вірить у сумбурність життя і не бачить сенсу контролювати його. Холодність Водолія зводитиме Лева з розуму. Крім того, Водолій не може відкрито ділитися любов’ю, тоді як Лев, як правило, вміє висловлювати свої почуття і сповнений пристрасті. Лев, як правило, дуже переймається тим, що про нього думають інші, але Водолій навчить його не звертати на це уваги. З Левом Водолій виявить, що доброта та дружелюбність дорогого коштують.

Діва та Риби

Діва може бути дуже стриманою, тоді як Риби легені на підйом і більш розкуті, але їхні стосунки не позбавлені чарівності. Вони обоє можуть відчувати страх і турбуватися про дрібниці, але, незалежно від цього, обидва будуть готові прийти на допомогу один одному. Обидва знаки неймовірно безкорисливі і вірять у кохання, тому між Дівою та Рибами ніколи не бракує близькості. Риби більше пливуть за течією, тоді як Діва більш обгрунтована, продумана і цілеспрямована. Це може призвести до деякої напруги, але безумовне прийняття один одного усуне роздратування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.