Новини України та Світу

Любовний гороскоп: як поводяться у стосунках різні знаки Зодіаку

Share

Астрологи запевняють, що дата нашого народження впливає на наш характер, а отже – і на наші стосунки з іншими людьми. У тому числі, на романтичні стосунки. Ви двоє – сумісні чи ні? Чи ви приречені на самотність? Чи варто з ним продовжувати зустрічатися, якщо він — Овен чи Телець? Усі ці запитання ставив кожен із нас.

Овен

Овен – це амбітна, часто агресивна і цілеспрямована людина. Якщо йдеться про хлопців, то вони готові ризикнути життям заради того, щоб довести вам, які вони круті і як люблять вас. Зворотний бік цієї наполегливості – безрозсудність: барана напевно частіше за інших наполягають на сексі без презервативу. Овен завжди готовий ризикувати заради того, щоб спробувати щось новеньке. Тому від нього завжди важко вимагати відданості. Овни також дуже важко визнають свої помилки. Вони майже ніколи не вибачаються. Тому жити з ними важко.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Телець

Телці уперті і наполегливі. Найчастіше це означає, що він буде для вас матусею. Тільці – пристрасні та надійні коханці. Телець-чоловік купуватиме своїй жінці тампони, а жінка-телець візьме на себе контроль над вагітністю і змусить чоловіка сходити до лікаря здати аналізи. Хоча іноді тільці – страшні лінивці. Тому їх часто слід мотивувати. Але якщо з цим проблем немає, то тілець – чудова пара.

Близнюки

Цей астрологічний знак означає двоїстість. Тому близнюки – це часто відразу дві особи в одній. Їхня енергійність і пристрасть до вивчення нового роблять їх відмінними коханцями. Близнюки живуть для задушевних розмов та громадської діяльності, тому ви повинні бути готовими до того, що флірт для них нічого не означає. Вони постійно гратимуть у вас на нервах і даватимуть привід для занепокоєння. Але якщо ви готові це терпіти, то, напевно, отримаєте відмінний бонус у ліжку. Якщо ж вам не подобаються люди з дикою вдачею, подумайте двічі перед тим, як прийняти пропозицію близнюків.

Рак

Раки – чуттєві та спокійні люди. Щоб організувати з ними спекотну ніч, доведеться задіяти свічки, обіймашки та довгі прелюдії. Так що якщо ви той тип, який любить спонтанність та несподіванки, знайдіть собі іншого партнера. З іншого боку, вони – чудові люди для життя. Вони не вміють розбивати серця. Вони готові не спати разом із вами всю ніч заради того, щоб поговорити та підтримати вас. Світ, гармонія та любов мають велике значення для раку. Навіть більше, ніж секс.

Лев

Леви вимагають уваги та поваги. Тому перед тим, як запропонувати леву секс утрьох, переконайтесь, що головним у процесі буде він. Вони люблять лестощі та перебування у центрі уваги. Тому скільки б любовних SMS ви їм не написали, цього завжди буде замало. Лев любить драматичні історії про подвиги та зовнішні прояви багатства. З іншого боку, життя з ними – як роман про Гетсбі: в історії ваших стосунків не буде жодного похмурого моменту. Але пам’ятайте: “приручити” лева неможливо.

Діва

Будучи вкрай спостережливою та педантичною, Діва завжди знайде, до чого причепитися. Секс із ними хороший, що вони готові зробити все для свого партнера. Але й вимагатимуть від нього те саме. Діва має схильність до аналітичного мислення. А ще вона завжди безкорислива – їх запросто можна попросити про будь-яку послугу. Але іноді Діви схожі на шоколадний трюфель: ліпити з них можна що завгодно. Тобто. вони більше за інших схильні потрапляти під чужий вплив. Тому ідеальний чоловік для Діви – людина пряма, тверда і прагматична. Діви постійно тягнуться до зірок. Тому ви повинні прагнути до того, щоб задовольняти їх запити, що постійно зростають.

Терези

Терези – найбільш збалансований знак Зодіаку. Вони можуть жорстко розкритикувати вас, але оцінивши вашу роботу з усіх боків. Нерішучий характер терезів призводить до того, що вони постійно розмірковують над тим, чи правильно чинять. Вони розсіяні і завжди задумливі. Терези уважно ставляться до деталей і роблять з них несподівані висновки. Тому якщо він просить вас змінити зачіску, і ви загалом із цим згодні, не затягуйте. А ще ваги цінують добробут та ввічливість. Так що жити вони вважають за краще зазвичай з вихованими людьми з добрих сімей. На жаль, Терези зовсім не вміють доглядати. Вони забуватимуть дарувати вам квіти і робити сюрпризи. Життя з вагами – не найприємніша штука: ніколи не знаєш, чи зможуть вони завтра зберегти зв’язок із цим світом та забезпечити сім’ю.

Скорпіон

Не в образі скорпіонам, але вони складні партнери. Вони ревниві, майже завжди – власники, підозрілі та схильні до маніпулювання іншими людьми. Ось чому вони часто такі самотні: мало хто витримає життя з ним разом під одним дахом. Через це вони зазвичай украй успішні у бізнесі – вони самостійні, незалежні, впевнені у собі. Про таких часто каже, що вони одружені зі своєї роботи.

Стрілець

Стрільці – привабливі та прості у спілкуванні люди. Вони запросто скажуть вам зранку про те, що у вас із рота погано пахне. З іншого боку, вони дуже критичні і стосовно себе. Якщо ваша жінка – стрілець, будьте готові до того, що вона годинами наноситиме макіяж. Через свою палку природу Стрільці люблять досвідчених і уважних партнерів. Вони також дуже уважно ставляться до якості своїх соціальних зв’язків. “Краще бути однією, ніж із ким потрапило”, – це про них. Вони справді намагаються дізнатися своїх партнерів максимально добре. Побудувати відносини для них – все одно, що побудувати будинок: праці багато, але й результат буде вражаючим, а шлюб – міцним.

Козерог

Коли справа доходить до стосунків, козероги як тостери: вони стабільні, вірні, знають, чого хочуть. Це може звучати обнадійливо, але варто враховувати, що від козерогів складно очікувати на безпосередність і сюрпризи. Козероги терплячі, на них можна покластися, і вони виступають за тривалі, стабільні стосунки. На жаль, вони також схильні до перебування у відносинах з терміном придатності, що давно минув. Іншими словами, часто вони чіпляються за партнерів, коли ті втратили до них інтерес. А ще козероги ненавидять бути чи здаватися вразливими. Отже, єдиний спосіб з ними розлучатися – організувати масштабну, хронічну кризу у відносинах. Швидко та легко розлучитися з ними не вийде.

Водолій

Водолії – люди фантазій та пригод. Мабуть, найрозпусніша ваша подружка з університету була водолієм. Їхній нетрадиційний і творчий характер робить їх веселими та химерними коханцями. Які особливо люблять займатися сексом у нетрадиційних місцях. Оскільки водолії самодостатні, вони ставляться до відносин як до дружби. Не варто чекати від них беззастережної відданості. З іншого боку, жити з ними легко та комфортно. Але тільки якщо ви готові до сексуальних експериментів.

Риби

Риби – дуже чутливі та віддані люди. На жаль, їх дуже легко почати шкодувати. Тому є ймовірність, що ви підтримуватимете стосунки з партнером-рибою не тому, що закохані, а тому, що вам “шкода його кинути”, “він же хороша людина”. Риби підуть на все, щоб зробити свого партнера щасливим. Так що не соромтеся просити від них оральний секс хоч щоночі. З іншого боку, риби люблять приміряти він роль вихователів, тому їх моралі можуть набридати. Якщо ви хочете розлучитися з рибою, переконайтеся, що ви змінили номер телефону та адресу будинку. Ці люди можуть діставати вас ще довго. І щоразу при зустрічі з ним вам буде дуже шкода.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Google Pixel 8a з першим оновленням отримує генератор шпалер на основі ШІ

    Світ смартфонів не стоїть на місці, і компанії постійно шукають нові способи здивувати та порадувати…

    16.05.2024

    Названо смартфони Nokia які отримають Android 15

    Nokia - один з небагатьох брендів, які пропонують на своїх смартфонах версію Android, близьку до…

    16.05.2024

    Виявлено перший троян для iPhone: ступінь його ризику досі невідома

    Торік, у жовтні 2023 року, на Android з’явився новий троян “Golddigger”, який використовує служби доступності.…

    16.05.2024

    Bitcoin під загрозою глобального контролю з боку регулюючих органів

    Метт Коралло, один із провідних розробників Bitcoin, попереджає про майбутнє глобальне регулювання провідної блокчейн-мережі. На…

    16.05.2024

    Нові iPad Pro постачаються з кабелем USB-C відповідного кольору

    Сьогодні день запуску M4 iPad Pro, тож користувачі починають розбирати новий iPad і відчувати його…

    15.05.2024

    Компанія Vodafone запускає власну версію штучного інтелекту: що зміниться для абонентів

    Один з найбільших мобільних операторів України поділився цікавою інформацією. Виявляється, що компанія протягом тривалого періоду…

    15.05.2024