Щасливе число для кожного знаку зодіаку назвали астрологи

Кожен астрологічний знак має енергетичну та вібраційну частоту, пов'язану з нумерологією.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Надати допомогу та дати силу в житті кожному із знаків зодіаку можуть правильно підібрані числа. Адже вони з нами скрізь – це і дати доленосних подій, і номери машини та квартири, номер телефону тощо. Експерти зі зірок давно визначили числа, які благоволять кожному знаку та допомагають йому.

Овен  –4. Ця цифра гарантує стабільність, дає опору, підтримку та захист вищої особи.

Тілець  –5. Ця цифра дарує мудрість, духовність, розуміння суті ситуації, вміння бачити причинно-наслідкові зв’язки та вести за собою людей.

Близнюки  –6. Надає допомогу у складному життєвому виборі та збереженні стабільності та спокою, навіть коли доводиться чимось жертвувати в ім’я досягнення мети.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Рак  –7.Дає сміливість і відвагу, силу та вміння слідувати своєму шляху. Сімка допоможе дійти до обраної мети та відчути себе переможцем.

Лев  –8. Вісімка допоможе залишатися в сідлі в будь-яких, навіть непередбачуваних обставинах, зберігати обличчя і успішно вирішувати проблеми.

Діва  –9. Ця цифра подарує радість самопізнання та духовного вдосконалення, дасть можливість бути щасливою навіть без партнерів, допоможе у відновленні сил.

Терези  –11. Це захистить від махінацій, маніпуляцій, темних справ. Також воно гарантує допомогу закону та вихід із будь-яких, навіть найскладніших ситуацій.

Скорпіон  –13. Ця цифра допоможе вийти сухим із води у найскладніших та найнебезпечніших обставинах, набути нових навичок, завершити старе та розпочати нове.

Стрілець  –14. Допоможе бути гнучким та спритним, змінитись під впливом обставин, м’яко та впевнено дійти до своєї мети.

Козеріг  –15. Ця кількість подарує покровителів та партнерів, які допомагатимуть у реалізації задуманого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.