Samsung недосяжна. Компанія поставила собі за мету 334 млн смартфонів наступного року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung в наступному році планує випустити 334 млн. смартфонів. З цієї кількості 285 млн. апаратів буде вироблено самої Samsung, а 49 млн. вироблять партнери компанії.

Для флагманської лінійки Galaxy S компанія ставить планку в 54 млн. смартфонів, а для гнучких апаратів — 13 млн. В останньому випадку це майже вдвічі більше, ніж мета компанії на поточний рік (7 млн.).

Якщо говорити докладніше, компанія планує продати 4 млн. моделей лінійки Galaxy Z Fold і 9 млн. апаратів Galaxy Z Flip.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щодо недорогих смартфонів, тут мета компанії знаходиться на позначці 176 млн апаратів. Апаратів середнього цінового сегмента компанія хоче реалізувати 83 млн, а найдорожчих пристроїв — лише 8 млн. І тут цифри виглядають дивно, оскільки лише гнучких моделей компанія хоче продати 13 млн, але всі вони повинні ставитися до верхнього сегменту. Туди ж ставляться і флагмани Galaxy S. Отже, неясно, що у разі має на увазі джерело.

Як би там не було, ціль на 2022 рік є найвищою для Samsung за останні роки. Зокрема, з 2018 року компанія постачала менше 300 млн смартфонів на рік. Втім, дефіцит комплектуючих може скоригувати плани компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.