WhatsApp назавжди перестане працювати на смартфонах під керуванням Android та iOS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Немає у всьому світі жодного більшого, відомого та популярного сервісу для спілкування, ніж WhatsApp. Це програмне забезпечення користується просто колосальною популярністю, тобто дуже багато людей його активно використовують, знаходячи його найкращим та найпривабливішим серед усіх існуючих на ринку. Понад 2,4 млрд осіб активно користуються цим месенджером, активно використовуючи всі ті функції та можливості, доступ до яких йому під силу надати. Це програмне забезпечення пропонує всім і кожному цілу купу різних особливостей, пускати всі з яких можна на все, що так взагалі тільки може спасти на думку. Це, безумовно, дуже великий і вкрай значущий плюс, здатний приємно порадувати кожну людину.

За допомогою даного сервісу можна відправляти текстові повідомлення, здійснювати голосові дзвінки, дзвонити по відеозв’язку, ділитися місцем розташування і робити багато іншого, не відчуваючи при цьому жодних труднощів та складнощів. Однак і це ще не все, на що здатний цей вкрай популярний і відомий месенджер, тому що він також містить у собі цілу безліч різних інших особливостей, що роблять його нескінченно вигідним і вкрай привабливим. Так, наприклад, з недавніх пір він підтримує групові відеодзвінки, а ще за його допомогою можна пересилати медіафайли. При цьому особисті дані користувачів надійно захищені від третіх осіб за допомогою наскрізного шифрування, завдяки чому ніхто сторонній не в змозі отримати до них доступу, але це лише тимчасово, тому що незабаром ситуація зміниться на краще.

Месенджер WhatsApp пропонує всім користувачам цілу купу різних переваг, проте в застарілих версіях операційних систем міститься чимало різних проломів у захисті, використовуючи які треті особи можуть отримати доступ до чужого листування. Саме через це вже з 1 листопада 2022 року, тобто менш ніж через один рік, користуватися цим програмним забезпеченням стане неможливо на всіх моделях смартфонів, що працюють під управлінням операційних систем Android 5.0 Lollipop і iOS 10, а також будь-яких більш старих. Таким чином, мінімальними версіями ОС для запуску цього програмного забезпечення виявляться Android 6.0 Marshmallow і iOS 11, і це точно всіх приємно порадує, тому що інакше в даному випадку бути навіть і не може.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цей сервіс для спілкування через такі події втратить певну кількість користувачів, однак потрібно розуміти, що нововведення такого роду вводяться виключно заради загального блага, щоб якомога більше людей хотіло їх використовувати, знаходячи дане програмне забезпечення найкращим і найбільш привабливим серед усіх існуючих. на ринку. Щоб продовжувати користуватися цим месенджером у майбутньому необхідно переконатися в тому, що на телефон встановлена ​​відповідна версія операційної системи, або, якщо встановити її неможливо, слід замислюватися про купівлю нового телефону. В іншому випадку, в іншому випадку, месенджером виявиться неможливо користуватися абсолютно ніяк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.