Генеральний директор Apple Тім Кук вклав гроші у криптовалюту

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple не готова приймати криптовалюту? як оплату за свої пристрої, але генеральний директор Тім Кук вклав частину своїх мільйонів у віртуальну валюту як інвестиції.

Генеральний директор Apple Тім Кук зацікавився криптовалютою і вже не секрет, що компанія давно стежить за ринком віртуальної валюти, але поки не планує приймати її як оплату за продукти Apple.

“Компанія Apple деякий час спостерігає за криптовалютою, але я не планую в найближчому майбутньому приймати біткоїни? як оплату за нашу продукцію”, – сказав Кук під час свого виступу на онлайн-саміті DealBook 2021.

На питання модератора Ендрю Росса Соркіна, чи володіє особисто Кук будь-якою криптовалютою, Кук відповів, що володіє криптовалютою і розглядає її як частину своїх інвестицій. Він наголосив, що нікому не дає фінансових порад; його інвестиції є власним рішенням. Також Кук додав, що цікавиться криптовалютою «якийсь час».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли його запитали про розмову з Ілоном Маском про можливе придбання компанії Tesla, Кук сказав, що «ніколи не розмовляв з Ілоном». Apple вивчає можливості придбання багатьох компаній, але генерального директора влаштовує нинішня фінансова ситуація.

Не дивно, що Кук відмовився будь-що говорити про автомобільні амбіції Apple, про які давно ходять чутки. “Ми намагаємося не надто багато говорити про майбутнє”, – сказав він. “Apple не була б такою відомою компанією, якби у нас не було кількох “секретних” проєктів у рукаві”, – пожартував Кук.

“Ви бачили багато змін у минулому і ви побачите нові зміни в майбутньому”, – додав Кук. «Наші пріоритети – це безпека та конфіденційність».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.