Без паніки. Приватбанк попередив, що застосунок і банкомати планово не працюватимуть

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Є точний розклад, усе має йти за планом. Застосунок і банкомати «Приватбанку» не працюватимуть кілька годин вночі проти 7 листопада.

Термінали, банкомати «Приватбанку», а також застосунок для мобільного банкінгу «Приват24» не працюватимуть протягом кількох годин вночі з 6 на 7 листопада, попереджає пресслужба банку, передає Радіо Свобода.

Це пояснюють оновленням програмного забезпечення процесингового центру напередодні розпродажів, відомих як «Чорна п’ятниця».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Ми усвідомлюємо, що це високий сезон купівельної активності, який починається з Чорної пʼятниці та завершується різдвяними розпродажами по всьому світу, і ми турбуємося, аби шопінг наших клієнтів був комфортним та приносив задоволення», – йдеться в повідомленні.

Як уточнюють в установі, з 1 години ночі до 4:30 ранку 7 листопада банк зупинить проведення транзакцій по картках, роботу застосунку «Приват24» для приватних клієнтів і бізнесу.

«Під час технологічної паузи пройдуть і регламентні роботи в мережі банкоматів, терміналів самообслуговування і POS-термінальної мережі банку. Просимо звернути увагу на цю інформацію та можливі незручності, та відповідно спланувати відпочинок чи перенести свої безготівкові покупки у торговельній мережі та інтернеті на декілька годин», – повідомляє пресслужба.

За підсумками 2020 року «Приватбанк» звітував про 17,8 мільйона клієнтів-фізичних осіб і 818 000 активних клієнтів-підприємців. За даними банківської установи, наразі її процесинговий центр обробляє понад 70 тисяч карткових платежів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.