У Telegram з’явилися нові функції

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Telegram представив оновлення, в якому з’явилися прискорене прокручування, календар для швидкої навігації по медіа, заявки на вступ до закритих груп і ряд інших функцій, повідомляють на сайті месенджера.

У вересні Telegram представив оновлення месенджера для iOS (8.1) та Android (8.0.1), в якому з’явилися анімовані емодзі, кольорові теми для особистих чатів і можливість запису трансляцій. Сьогодні компанія представила ще декілька нових функцій:

  • швидка прокрутка в «Медіа» — якщо звести або розвести два пальці, можна змінити кількість об’єктів, які будуть показані в кожному рядку;
  • календар — також «Медіа» можна відкрити у вигляді календаря та знайти необхідний файл за датою;
  • заявки на вступ до груп і каналів — можна створювати спеціальні запрошення, вступ за якими можливий тільки після схвалення адміністратором;
  • час у дорозі до геопозиції на iOS — через меню «Прикріплення» можна відправити свою геоточку та транслювати пересування в реальному часі, а також дізнатися, скільки часу займе дорога до локації, пересуваючись пішки, на авто чи громадським транспортом.

Для користувачів iOS кольорові теми тепер доступні не лише в особистих чатах, а й для всього застосунку. Також розширилося меню інтерактивних емодзі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.