Xiaomi Mi Band 6 неймовірно сильно звалився в ціні до абсолютного мінімуму

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Абсолютно кожен, хто купить собі Xiaomi Mi Band 6, так чи інакше залишиться ним задоволений, тому що цього електронного пристрою просто елементарно навіть близько немає рівних. 

Якщо говорити про його технічне оснащення, то йому під силу похвалитися 1,56-дюймовим AMOLED-екраном з роздільною здатністю 486 на 152 пікселя, модулем Bluetooth 5.0 LE для підключення до смартфонів, а також, крім цього, акумуляторною батареєю ємністю 125 м прискореної зарядки.

Тим не менш, і це ще не все, тому що гаджет має повний водозахист за стандартом IP68, який у даному кокнретному випадку дозволяє занурюватися разом з браслетом під воду на глибину до 50 метрів. Це уможливлює його повноцінне використання в басейні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується функціональних можливостей, то за рахунок безлічі різних датчиків і сенсорів цей трекер може запропонувати всім користувачам функцію відстеження якості сну, можливість стежити за фізичною активністю, підтримку «розумного» будильника, а разом з тим, крім цього, безліч різних переваг, всі з яких дуже позитивно відбиваються на цьому наручному гаджеті. 

Спортивний браслет Xiaomi Mi Band 6 пропонує користувачам безліч можливостей, а використовувати його без будь-яких складнощів та труднощів можна в парі зі смартфонами, що працюють на базі операційних систем Android та iOS. Достатньо лише встановити на телефон спеціальний мобільний додаток Mi Fit, доступний у магазинах Google Play та App Store.

Як вдалося з’ясувати виданню iTechua.com , фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 6 нищівно впав у ціні за останні тижні. Тепер кожен охочий може купити його чи не вдвічі дешевше, ніж на старті продажу.

Спортивний трекер за таку суму грошей перебуває в повністю новому стані, а знаходиться він у запечатаній упаковці. Іншими словами, ніяких каверз немає. Багато магазинів також пропонують за кілька сотень гривень оригінальні силіконові ремінці для наручного гаджета, які доступні в різних різних кольорах на будь-який смак і колір. За співвідношенням ціни та якості це відмінний гаджет, яким багато людей безперечно залишаться задоволеними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.