Стало відомо, коли в “Дію” додадуть сертифікати для тих, хто перехворів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найближчим часом користувачів додатка “Дія” чекають зміни. На протязі декількох днів для українців, які перехворіли на коронавірус, запустять електронні сертифікати в тестовому режимі. Про це в Telegram повідомляє глава Мінціфр Михайло Федоров.

Так, незабаром у додатку “Дія” запустять в режимі бета-тестування сертифікати про результати ПЛР-тестів, а також сертифікати про перенесений коронавірус. Запуск нових функцій планують протягом 2-4 днів.

За словами Федорова, робота нововведень буде залежати від того, наскільки швидко відбудеться інтеграція лабораторій з системою і якості даних лабораторій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, розробники планують максимально спростити процес підписання згоди при запиті COVID-сертифікатів (технологія фото ID) на порталі і в мобільному додатку.

Також міністр повідомив, що в додатку постараються мінімізувати людський фактор при заповненні картки пацієнта під час вакцинації. За його словами, лікарі часто припускаються помилок в електронних формах, тому в компанії переглянуть алгоритм їх заповнення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.