Як збільшити оперативну пам’ять на Xiaomi : інструкція

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Функцію збільшення оперативної пам’яті компанія Xiaomi представила ще цього літа. І лише нещодавно вона почала добиратися в глобальні та європейські прошивки смартфонів. Її особливо зацінять власники не надто продуктивних смартфонів.

Збільшення ОЗП відбувається шляхом використання внутрішньої пам’яті, що схоже на swap розділ у Windows. Таким чином можна додати до 3 гігабайт оперативної пам’яті. Наприклад, якщо у вас є Redmi Note 10 з 4 Гб ОЗП, то завдяки новій функції віртуальної пам’яті ви можете збільшити її обсяг до 7 Гб.

Додаткова оперативна пам’ять покращить плавність та швидкість роботи смартфона, що безсумнівно позитивно позначиться на користувацькому досвіді користування смартфоном.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

як увімкнути фукцію

На сьогодні функцію отримали обмежене число смартфонів, включаючи Xiaomi Mi 11, Mi 11 Ultra та Mi 11i. Якщо ваш смартфон вже підтримує цю опцію, то вам необідно буде виконати кілька простих кроків. Для початку відкрийте “Налаштування” і перейдіть в розділ “Додаткові настройки”. Серед різних пунктів ви знайдете функцію “Розширення пам’яті” і зможете її активувати. Відразу після цього перезавантажте ваш смартфон. Для активації функції необхідна достатня кількість вільної пам’яті в смартфоні!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.