realme створює міжнародний бізнес-підрозділ і призначає президентом Мадхава Пракаша Шета

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

realme, найдинамічніший у світі бренд смартфонів, сьогодні оголосив про створення міжнародного бізнес-підрозділу для оптимізації та інтеграції своїх зарубіжних підприємств з метою надання більш якісних продуктів і послуг своїм клієнтам. Віце-президента компанії Мадхава Пракаша Шета призначили президентом нового підрозділу.

Мадхав буде повністю відповідати за закордонні операції компанії realme, підкоряючись безпосередньо засновнику і генеральному директору realme Скай Лі.

Мадхав працює в компанії з моменту її заснування в 2018 році. Перебуваючи на посаді генерального директора realme в Індії та Європі, він керував командою, яка постійно збільшувала присутність realme на індійському і європейському ринках. Під його керівництвом realme стала одним з найпопулярніших технологічних брендів серед молоді, а також самим швидкозростаючим брендом смартфонів в цих регіонах.
Мадхав володіє глибоким розумінням світового ринку і великий досвід продажів. «Мадхав вніс величезний вклад в розвиток закордонного бізнесу realme в минулому, і ми повністю впевнені, що в майбутньому він приведе realme до нових проривів і представить продукти realme з передовими технологіями і модним дизайном для більшої кількості людей по всьому світу», – сказав Скай.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.