Слух: Facebook змінить назву вже на наступному тижні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними The Verge, компанія Facebook незабаром анонсує процедуру ребрендингу. Отримавши нове ім’я, соціальна мережа буде позиціонуватися як «метавсесвіт», в якій користувачі зможуть активно застосовувати AR- і VR-пристрої для занурення у віртуальний світ.

Відповідно до джерела, майбутня назва компанії буде оголошено засновником Facebook Марком Цукербергом в ході щорічної конференції Connect, яка відкриється 28 жовтня. З чуток, одна з цілей ребрендингу – небажання корпорації асоціюватися виключно з соціальною мережею – адже в розпорядженні бренду є і інші сервіси.

На думку Цукерберга, в найближчі кілька років Facebook буде сприйматися користувачами як «метавсесвіт» – майданчик, доступ до якої здійснюється за допомогою AR- і VR-гарнітур для взаємодії у віртуальній реальності. Майбутнє назва бренду поки що тримається в строгому секреті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Схожим чином вже надходили раніше дві великі американські компанії. Так, в 2015-му Google створила холдинг Alphabet, щоб не асоціюватися тільки з пошуковою системою, а роком пізніше Snapchat була перейменована в Snap Inc, випустивши розумні окуляри Spectacles.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.