Новини України та Світу

У клієнтів ПриватБанку з карти зникають гроші: банк розводить руками

Share

Клієнтка державного ПриватБанку поскаржилася, що з її кредитки була знята суттєва сума. У відповідь на заяву жінки працівники фінустанови запропонували їй звернутися напряму до отримувача грошей. Свою історію конфлікту з ПриватБанком українка розповіла на одному з профільних інтернет-ресурсів.

«Зайшла в додаток Приват24 й зрозуміла, що з кредитної картки «Універсальна» зникло понад 950 грн. Кошти списали вночі двома транзакціями підряд – 925,73 грн та 30,67 грн. Написала в службу підтримки, де мені одразу ж натякнули, що я власноруч під’єднала автоматичні платежі на сервісі, який зняв гроші. Однак такого просто не може бути. Для увімкнення оплати у будь-якому додатку потрібно вводити дані картки. А цього я не робила», – зазначила клієнтка банку.

За словами жінки., вона попросила працівників Привату заблокувати її карту й оформити заяву у службу підтримки. Та в банку їй порадили в першу чергу звернутися до отримувача коштів. Лише за його відмови повернути вказану суму, банк відкриє провадження щодо оскарження транзакції.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Спробувала звернутися за допомогою до іншого оператора і виявилося, що у зникненні грошей все ж винна я сама. Тобто усю відповідальність за незаконне списання ПриватБанк хоче перекласти на свою клієнтку», – обурюється користувачка.

 

У відповідь на гнівні коментарі громадянки прес-служба фінустанови пояснила, що списання грошей без підтвердження можливе лише коли на сайті, чи в додатку були введені дані карти. Однак в ПриватБанку все ж пообіцяли розглянути запит на повернення втраченої суми.

Випадок зі зникненням коштів з картки Привату виявився не поодиноким. Нещодавно про аналогічну ситуацію повідомляв ще один клієнт банку. Щоправда, йому пощастило й зловмисники не встигли зняти гроші з його картки. Та працівники фінустанови так само натякали йому на розголошення своїх банківських даних.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Як зарядити телефон без електрики: 12 простих способів

    Тотальне вторгнення Російської Федерації та регулярні обстріли наших сіл і міст ворожими безпілотниками та ракетами…

    08.05.2024

    Е-кабінет для військовозобов’язаних запустять у червні: які дані у ньому будуть

    В Україні електронний кабінет військовозобов'язаного планують запустити на початку червня 2024 року. Про це повідомила заступниця голови Міноборони Катерина…

    08.05.2024

    Які смартфони Motorola мають отримати Android 15

    15 версія Android ще не вийшла, але автори порталу Gizmochina вже підрахували, які пристрої Motorola…

    08.05.2024

    Apple запатентувала конструкцію шарніру для складаного iPhone

    Ще у жовтні 2023 року Apple подала заявку на патент, який описує конструкцію шарніру для…

    08.05.2024

    iPod Nano з’явився в рекламі Apple, присвяченій ще тоншому iPad Pro

    Новий iPad Pro змістив iPod nano з позиції найтоншого пристрою в історії компанії Apple, і…

    08.05.2024

    Головна функція Galaxy 2024 раптово з’явилася на iPhone

    Компанія Google впровадила у свій iOS-додаток опцію швидкого пошуку інформації після того, як її презентували…

    08.05.2024