В Lifecell розповіли, чим українці займаються в інтернеті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже давно відомий факт, що в Україні домінують три мобільні оператори, до яких входять Київстар, Vodafone та Lifecell. Всі вони намагаються переманити до себе абонентів конкурентів і всіма силами показують свої переваги над іншими. Зараз, в 2021 році, найбільш актуальною перевагою мобільного оператора є якість покриття, мережа 4G та вигідні тарифи. Компанія Lifecell якраз відноситься до тих, хто активно розширює та покращує якість покриття в Україні, а їхні тарифні плани зазвичай обходяться дешевше, ніж в конкурентів. Фактично кожного місяця вони діляться інформацією стосовно розширення 4G в Україні, але цього разу, окрім розширення 4G, в Lifecell розповіли, чим українці займаються в інтернеті.

Для початку варто розповісти, які населені пункти отримали якісний 4G від Lifecell. За офіційною інформацією, минулого місяця (вересень 2021) 377 населених пунктів з 134 тис українців отримали 4G. Традиційно Lifecell акцентували увагу саме на невеликих населених пунктах з кількістю населення до 5 тис осіб.

Зараз повертаємося до того, що українці робили в інтернеті. За даними Lifecell, у вересні українці найбільше часу проводили в соціальних мережах (на 11% більше, у вересні 2020 року), переглядали відео на YouTube (на 31% більше, ніж у вересні 2020 року) та спілкувалися в месенджерах (на 42% більше, ніж у вересні 2020 року).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В цілому, абоненти Lifecell використали на 56% більше трафіку на річній основі, що досить не мало. Одночасно з цим, менше користуватися голосовими дзвінками ми також не стали і збільшення на 6% (на річній основі) тому підтвердження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.