Apple не хоче, щоб ви економили

Час читання: < 1 хв.

Компанія Apple подала апеляцію на рішення суду за позовом Epic Games. Незважаючи на те, що суд задовольнив лише одну вимогу з дев’яти, Apple не вважає це рішення своєю перемогою, тому хоче оскаржити його.

Реклама

Нагадаю, суд зобов’язав Apple забезпечити розробникам додатків можливість перенаправляти користувачів на свої сайти і в сторонні платіжні системи для оформлення платежів в обхід білінгу App Store (і його комісії 15% або 30% в залежності від доходу розробника).

Рішення суду було винесено 10 вересня 2021 року суд надав Apple термін на його виконання до 9 грудня 2021 року. Apple просить відстрочити виконання цієї вимоги до винесення рішення в суді апеляційної інстанції. Апеляція почне розглядатися не раніше ніж з листопада 2021 року розгляд може затягнутися на кілька років. Весь цей час компанія Apple, ймовірно, як і раніше не буде дозволяти розробникам брати оплату в обхід App Store, тобто вони не зможуть знизити ціни за оформлення підписок, цифровий контент і внутрішньоігрові покупки.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.