Експерт передбачив відхід частини користувачів з Facebook після масштабного збою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сертифікований менеджер з інформаційної безпеки Юкка Кярккяйнен розповів про наслідки збоїв в роботі такої глобальної соцмережі, як Facebook.

За словами експерта, в результаті подібних збоїв прискориться процес формування і виходу на ринок альтернатив і конкурентів Facebook. «Ідеї створення глобальної міжнародної соціальної мережі, альтернативи Facebook, витають давно. І я абсолютно не буду здивований, якщо виникають проблеми прискорять її появу. Особисто сам би переключився на конкурента, але альтернативи немає », – зазначив Кярккяйнен.

При цьому, за його словами, конкурент Facebook теж повинен бути на рівні – глобальної соцмережею. Ні російські, ні китайські, ні які інші локальні соцмережі з Facebook не зрівняються. «Ефект соціальної мережі в аудиторії: ми користуємося тими послугами, що користуються інші. Ми там, де наше коло спілкування. Ось чому так складно покинути Facebook. Китайські, російські соціальні мережі не є глобальними », – підкреслив фахівець.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До того ж він зазначив, що, незважаючи на глобальність, здивований тому, наскільки рідко у Facebook виникають технічні проблеми або помилки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.