Торішні флагмани iPhone 12 mini і iPhone 12 за рекордно низькими цінами викликали фурор в Індії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кожен п’ятий покупець вирішив обміняти свій смартфон на новий під час розпродажу The Big Billion Days.

Як стало відомо, розпродаж торішніх флагманських смартфонів iPhone 12 mini та iPhone 12 за рекордно низькими цінами привернула величезну увагу жителів і гостей Індії.

Популярна торгова площадка Flipkart повідомляє, що з моменту початку розпродажу, 3 жовтня, було продано близько 200000 смартфонів iPhone 12 mini і iPhone 12. Це й не дивно, якщо згадати, за якими цінами пропонуються смартфони в країні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone 12 mini, який, був випущений в регіоні за стартовою ціною 944 долари, подешевшав до 526 доларів. А iPhone 12 продається за 675 доларів, тоді як стартова ціна телефону складає 1079 доларів. При цьому власники місцевих кредитних карт отримують додаткові знижки.

Flipkart підтвердила, що в ході розпродажу популярністю користувалися не тільки смартфони Apple, але і телефони Realme і Xiaomi, які також доступні з великими знижками. Кожен п’ятий покупець вирішив обміняти свій смартфон на новий під час розпродажу The Big Billion Days.

В ході розпродажу активність покупців значно зросла, крім того, користувачі оформили попередні замовлення на 5 мільйонів нових пристроїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.