Новини України та Світу

З Windows 11 бути на зв’язку стане ще простіше

Share

Згідно з дослідженням GlobalWebIndex, GWI за час пандемії дуже сильно виросла цифрова активність серед користувачів старшого віку (від 45 років). Вони стали частіше користуватися соцмережами для спілкування, замовляти продукти та робити покупки через Інтернет. Більшість користувачів (близько 68%) користувались для цих цілей комп’ютером, так активність і частота проведення часу біля комп’ютера збільшилася на 43%. Також варто відзначити, що люди старшого віку більше сконцентровані на своєму здоров’ї, сім’ї та відпочинку, і менш освічені у володіння цифровими навичками.

Тому в Windows 11 вирішили зробити спілкування ще простіше і комфортніше через Chat в Microsoft Teams. Він встановлений відразу на комп’ютер, і користувач сам вибирає, як йому зручніше вийти на зв’язок (через чат, голосовий дзвінок або відеодзвінок, чи відправити текстове повідомлення). Також в Microsoft Teams з’явилася функція спілкування через SMS, але спершу вона буде активна в деяких країнах (США, Канаді, Мексиці, Бразилії, Колумбії, Індії та Великобританії), проте в майбутньому вона буде доступна і для інших регіонів на постійній основі.

Також особисті дзвінки (1:1) через Microsoft Teams безплатні до 24 годин розмови. Що стосується групових відео чатів і дзвінків (в яких більше, ніж 2 користувачі), то в них може бути одночасно до 100 користувачів, проте є обмеження тривалості одного сеансу – 60 хвилин. На період пандемії даний ліміт переглянули: в групових чатах може бути до 300 учасників, яким також надається можливість спілкуватися безплатно до 24 годин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Microsoft Teams можна користуватися безплатно на будь-якому пристрої (iOS, Android, PC або Mac).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Windows 11
  • Останні записи

    Twitter офіційно переїхав на x.com

    Ребрендинг соціальної мережі Twitter Ілоном Маском завершено, повідомляє Engadget. Рік тому Ілон Маск розпочав ребрендинг придбаного ним…

    18.05.2024

    Google може перейти на чіпсети TSMC для Pixel 10

    Телефони Google Pixel можуть зазнати значних змін у 2025 році, оскільки, за деякими даними, компанія…

    18.05.2024

    Samsung Galaxy Z Fold 6 може отримати кращу камеру, ніж Galaxy S24

    За чутками, доладний телефон Galaxy Z Fold 6 від Samsung матиме кращу систему камер, ніж…

    18.05.2024

    Sony готує нову портативну консоль PlayStation

    У світі ігор ходять чутки про те, що Microsoft і Sony можуть створити переносні версії…

    17.05.2024

    Власники нових iPad Pro скаржаться на дивні дефекти екрану

    Перші користувачі, що купили iPad Pro з чіпами M4 та новими OLED-екранами, виявили неприємну деталь…

    17.05.2024

    Apple дозволила всім програмам стежити за користувачами: що робити

    В останні кілька днів власники iPhone по всьому світу скаржаться на дивний баг в iOS,…

    17.05.2024