Найбільш популярний запит в пошуковій системі від Microsoft – «Google»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З антимонопольних розглядів Google з Єврокомісією з’ясувалося, що найпопулярніший запит в пошуковій системі Microsoft – це слово «Google».

Адвокат компанії Альфонсо Ламадрид назвав це незаперечним доказом того, що люди користуються Google бо хочуть, а не тому що їх змушують. Отже, антимонопольні звинувачення безпідставні.

Заява Google підтвердила і незалежна SEO-компанія Ahrefs. За її підрахунками, в Bing дійсно найчастіше шукають «Google». Далі з відставанням у п’ять мільйонів йде «YouTube», а слідом «Facebook», «Gmail» і «Amazon». Цікаво, що сьомий найпопулярніший пошуковий запит в Bing серед американських користувачів – «Bing».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2018 року Єврокомісія визнала Google винною в нав’язуванні своєї пошукової системи і браузера Chrome на Android-пристроях, виписавши рекордний штраф в розмірі 4.3 млрд євро. З тих пір компанія намагається оскаржити це рішення, а як аргумент на чергових слуханнях показала суду документи зі статистикою запитів.

Сама Microsoft не стала коментувати інформацію. Фінальне рішення щодо оскарження Європейський суд може прийняти в 2022 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.