На Netflix запрацювала українська мова

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Американський сервіс потокової передачі відеоконтенту Netflix через шість років після англомовного запуску в Україні запустив і україномовну версію сайту , а також дублювання фільмів і серіалів на українську мову. Про це йдеться в повідомленні компанії.

“Відтепер українські глядачі зможуть насолоджуватися локалізованим інтерфейсом з відомими фільмами і серіалами Netflix, які будуть доступні не тільки з українськими субтитрами, а й дубльовані українською мовою. Український став одним з більш ніж 30 мов, на яких Netflix доступний у всьому світі”, – сказано в ньому.

Серед найбільш популярних серіалів і фільмів Netflix в Україні глядачі вже можуть подивитися створений на основі коміксів супергеройський серіал “Академія” Амбрелла “, костюмований серіал” Бріджертон “, комедійно-драматичний серіал” Сексуальна освіта “, біографічну історичну телевізійну драму” Корона “, комп’ютерно анімаційний науково-фантастичний повнометражний мультфільм для всієї родини “Мітчелли проти машин” і мінісеріал “ферзевому гамбіт” .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Абоненти можуть дивитися кіно в форматі Ultra HD 4K і HDR з об’ємним звуком Dolby Digital Plus 5.1. За однією підписці можна створити до п’яти профілів, кожному з яких алгоритми рекомендацій будуть підбирати свій розважальний контент.

Ті, хто користується сервісом Netflix в дорозі, можуть завантажити більшу частину каталогу на мобільний пристрій і переглядати контент пізніше, при відсутності доступу до інтернету і мобільного зв’язку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.