YouTube видалив канали Russia Today за неправдиву інформацію про коронавірус та порушення умов сервісу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відеосервіс YouTube видалив німецькомовні канали пропагандистського Russia Today через порушення правил майданчика щодо неправдивої інформації про коронавірус, а також умов використання сервісу. Про це повідомляє “Інтерфакс” з посиланням на прес-службу Google.

“У YouTube є чіткі правила спільноти, в яких викладається, що дозволено на платформі. RT DE було оголошено попередження за завантаження контенту, що порушує наші правила щодо неправдивої інформації про коронавирусной інфекції COVID-19. Це призвело до припинення їх прав на публікацію відео” , – сказали в компанії.

“Під час призупинення прав власники каналу намагалися обійти обмеження, використовуючи інший канал; в результаті обидва канали були закриті за порушення умов використання YouTube”,

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше головний редактор Russia Today Маргарита Симоньян повідомила, що YouTube видалив без можливості відновлення два німецьких каналу RT.

Вона нагадала, що раніше Люксембург відмовив RT в ліцензії на мовлення, пославшись на думку властей Німеччини, і додала: “Це справжня медійна війна, об’явленням державою Німеччина державі Росія”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.