Huawei збирається повернутися в лідери і не буде продавати бізнес смартфони

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На конференції Huawei Full Connect Conference голова Huawei Сюй Чжіцзюнь (Xu Zhijun) заявив, що в умовах санкцій США підрозділ смартфонів Huawei дійсно стикається з серйозними проблемами.

Він визнав, що мобільні телефони Huawei 5G зараз складно купити. Проте він підкреслив, що Huawei не відмовиться від бізнесу мобільних телефонів і не буде його продавати. Крім того, компанія докладає всіх зусиль, щоб повернути свій бізнес з виробництва смартфонів в потрібне русло. Втім, компанія визнає, що їй може знадобитися кілька років, щоб налагодити своє становище.

На заході по запуску серії Huawei P50 виконавчий директор Huawei Ю Чендон (Yu Chengdong) сказав, що Huawei довелося зіткнутися з чотирма раундами санкцій з боку США.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У недавно випущеної серії Huawei P50 немає моделей з підтримкою мереж п’ятого покоління, хоча смартфони оснащені сучасною однокристальною системами Snapdragon 888 і Kirin 9000. Після запуску серії P50 ціни на старі моделі, що підтримують 5G, такі, як Huawei Mate 30 і Mate 40, виросли.

У березні цього року змінюється голова Huawei Ху Хоукунь (Hu Houkun) сказав, що в порівнянні з минулим роком бізнес мобільних телефонів компанії сильно постраждав.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.