YouTube запускає функцію прямого скачування відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярний відеохостинг почав тестування довгоочікувані функції завантаження відеороликів без сторонніх програм. Нововведення вже можуть випробувати деякі користувачі – правда, працює воно з рядом обмежень.

За даними The Verge, сервіс уже надав деяким власникам Premium-підписки доступ до тестування функції завантаження роликів. З її допомогою користувачі можуть завантажувати відео, розміщені на майданчику, для подальшого перегляду без підключення до інтернету. Відповідна кнопка з’являється прямо під відео, яке після скачування буде доступна в спеціальному розділі «Завантаження».

Особливість роботи функції полягає в тому, що переглянути завантажені матеріали можна тільки в браузері, в кеш якого імовірно і відбувається збереження. Завантажувати ролики у вигляді файлів і запускати відтворення в сторонніх плеєрах, на жаль, не можна.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представники YouTube відзначили, що можливість завантаження відео доступна в тестовому режимі для деяких користувачів Google Chrome, Microsoft Edge і Opera, що користуються підпискою YouTube Premium. Компанія також відзначає, що нововведення може працювати з помилками. Про дату глобальної доступності функції розробники не повідомляють.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.