realme увійшла в топ-6 світових виробників смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з новим звітом аналітичної компанії Counterpoint, realme вперше увійшла до шістки найбільших виробників смартфонів у світі. Лише через три роки з моменту заснування бренд демонструє 15 мільйонів відвантажених пристроїв в квартал і зростання в 135,1%.

За три роки існування бренд realme вийшов на ринки понад 60 країн і потрапив до п’ятірки найкращих на майже 20 з них. Так, у другому кварталі 2021-го вендор посів перше місце на Філіппінах і в Бангладеш, третє в Росії, четверте в Індії і п’яте в Європі. Крім цього, згідно з даними дослідницької компанії Strategy Analytics, в серпні виробник поставив рекорд за швидкістю поставки перших 100 мільйонів смартфонів.

Успіх бренду засновник realme Скай Лі пояснює тим, що він першим запропонував в своєму сегменті ринку пристрої з висувною камерою і дебютував серед Android-смартфонів з технологією магнітної бездротової зарядки. Один із пріоритетів realme – 5G-продукти, частка яких на ринках, що розвиваються зросла з 8,8% в першому кварталі 2021-го до 15,9% у другому.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«В останні три роки ми були немов легка здобич, яку не сприймали всерйоз хижаки, але ми продовжували впевнено рухатися до мети. Молода команда, із середнім віком співробітників 29 років, стикалася з безліччю труднощів, але продовжувала зростати завдяки рішучості та ентузіазму, пропонуючи незвичайні продукти трендсеттери по всьому світу », – заявив Скай Лі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.