Xiaomi Mi Band 6 з підтримкою NFC і оплати в магазинах надійшов у продаж

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ось нарешті і настав той довгоочікуваний день, якого дуже багато людей гарантовано давно чекали. Сьогодні, 15 вересня 2021 року китайська корпорація Xiaomi виконала давню мрію багатьох людей, зробивши те, чого від неї мало хто очікував, так як навіть і уявити собі не міг, що таке взагалі колись станеться. Вся справа в тому, що даний виробник електроніки нарешті представив і запустив в продаж спортивний браслет Xiaomi Mi Band 6, що володіє підтримкою NFC і оплати в магазинах. Йдеться про міжнародну моделі трекера, яка вже зовсім скоро надійде на полиці магазинів по всій земній кулі, завдяки чому купити її стане можливим в Україні, Європі і в інших країнах.

Завдяки наявності спеціального чіпа Xiaomi Mi Band 6 з використанням даного гаджета можна оплачувати проїзд в громадському транспорті, а також розплачуватися в магазинах і різного роду закладах. Це дійсно зручно, проте і це ще не все. Новинка володіє вбудованим мікрофоном, який дозволяє використовувати трекер за допомогою голосового помічника Amazon Alexa, функціональні можливості якого стрімко вкрай активно розширюються з кожним оновленням.

На території Європи купити Xiaomi Mi Band 6 з NFC всі бажаючі зможуть вже до кінця вересня 2021 року. Рекомендована європейська ціна складе 55 євро, що в перекладі на українські гривені становить 1730 гривень. Ще не так давно про щось подібне все могли тільки мріяти, але не тепер, бо оплата покупок в магазинах і закладах прямо з зап’ястя стала доступна кожній людині. В іншому, даний наручний гаджет в стані похвалитися 1,56-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 152 на 486 пікселів, модулем Bluetooth 5.0 LE для підключення до мобільних пристроїв, а також, крім цього, ряд інших переваг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Технічне оснащення браслета включає в себе акумуляторну батарею ємністю 125 мАг, одного повного заряду якої вистачає приблизно на два тижні помірного використання. Якщо користуватися всіма можливостями Xiaomi Mi Band 6 дуже активно, трекер пропрацює без додаткової підзарядки близько двох тижнів. Повна зарядка цього пристрою займає близько двох годин, а користуватися ним можна в парі зі смартфонами, які працюють на базі операційних систем Android і iOS.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.