Apple iPhone 12 звалився в ціні перед презентацією iPhone 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні презентації iPhone 13, яка відбудеться 14 вересня, iPhone 12 різко подешевшав в роздрібних мережах Китаю. Причому знижка на смартфон досягає декількох сотень доларів. Про це повідомляє  MyDrivers .

Падіння ціни на iPhone 12 пов’язана з тим, що магазини намагаються звільнити склади під нові iPhone 13.

Буквально за тиждень модель iPhone 12 з 128 ГБ вбудованої пам’яті подешевшала на 300 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стверджує китайський ресурс Decluttr, на цьому «цінопад» не зупиниться і iPhone 12 подешевшає як мінімум на 12% після виходу iPhone 13 в кінці вересня, а до нового року втратить в ціннику ще 20%.

Таким чином, iPhone 12 Pro Max через місяць повинен коштувати на 63 долара менше, а через три місяці подешевшає більш ніж на 100 доларів.

Падіння ціни пов’язане з тим, що аналітики пророкують  невисоку ціну iPhone 13 , яка може виявитися навіть нижчою iPhone 12 на старті.

Серед нововведень варто виділити велику ємність акумулятора, процесор A15 і дисплей з частотою 120 ГГц і супутниковий зв’язок. Візуально моделі кардинально змінитися не повинні.

Крім нових iPhone 13, Apple покаже нову версію смарт-годин Apple Watch і навушники Air Pods 3. Відео транслюватимуть на офіційному сайті і YouTube-каналі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.