Мільярдер заявив, коли криптовалюти виявляться непотрібними

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Американський мільярдер Джон Полсон охарактеризував криптовалюти як «обмежений запас нічого». Він заявив, що нікому не рекомендував би інвестувати в цю сферу. За його словами, криптоактиви в кінцевому підсумку впадуть до нуля.

Про це інвестор розповів в інтерв’ю Bloomberg.

«І я б сказав, що криптовалюти — це „бульбашка“. Я б охарактеризував їх як обмежений запас нічого. Таким чином, якщо попит буде більшим, ніж обмежена пропозиція, ціна буде зростати. Але якщо попит впаде, ціна впаде. Жодна з криптовалют не має внутрішньої цінності, за винятком обмеженої кількості», — заявив Полсон.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Він додав, що криптовалюти, незалежно від того, де вони торгуються зараз, виявляться непотрібними. Коли сфера вщухне або ліквідність вичерпається, вони впадуть до нуля.

Джон Полсон очолює Paulson&Co., фірму з управління інвестиціями з Нью-Йорка, яку він заснував в 1994-му. За даними Forbes, власний капітал інвестора оцінюється в $ 3,5 млрд. Набув популярності і статків в 2007 році, коли заробив майже $ 4 млрд і був перетворений «на фінансову легенду». В першу чергу це сталося через отримання такого капіталу в період кризи і незважаючи на обвал американського ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.