Honor обійшла за популярністю Xiaomi і Apple на ринку Китаю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними дослідницької компанії CINNO Research, Honor змогла обійти іменитих конкурентів на внутрішньому ринку, зайнявши третю сходинку за кількістю реалізованих смартфонів. В оновленому рейтингу враховувалися дані станом на кінець 2 кварталу 2021 року.

Відповідно до джерела, за липень Honor вдалося продати 4 мільйони смартфонів на ринку Китаю, посівши третє місце в списку найбільш популярних брендів. Для порівняння, показники Xiaomi становлять 3,9 мільйона пристрою, а Apple – 3 мільйони. Другу сходинку посіла vivo, що продала 5,3 мільйона смартфонів. Перше ж місце у OPPO – за 30 днів компанія реалізувала 5,6 мільйона гаджетів.

Аналітики відзначають, що протягом липня на ринку було представлено 26 нових моделей смартфонів, 11 з яких отримали підтримку мереж п’ятого покоління. Всього виробники випустили більше 29 мільйонів 5G-апаратів, а ринок пристроїв, сумісних з новітніми мережами, виріс на 79,6%. За оцінкою експертів, всього в світі налічується близько 400 мільйонів смартфонів, оснащених 5G-модемами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.