Кількість користувачів HarmonyOS 2.0 перевищило 70 млн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2 червня Huawei представила HarmonyOS 2.0 для смартфонів і інших мобільних пристроїв. Всього через тиждень після релізу аудиторія користувачів нової ОС досягла 10 млн чоловік, через два тижні – 18 млн, а на початку серпня – даний показник перевищив 50 млн. Сьогодні стало відомо про те, що кількість користувачів HarmonyOS 2.0 перевищило 70 мільйонів.

За словами виконавчого директора Huawei по споживчому бізнесу Юй Чендун (Yu Chengdong), в середньому до HarmonyOS 2.0 оновлюють свої смартфони, планшети і смарт-дисплеї по 8 користувачів в секунду. Оновлення доступно майже для 100 моделей пристроїв, включаючи варіанти під брендами не тільки Huawei, але і Honor.

Відомо, що оновлення доступно навіть для старих Huawei і Honor. Для деяких смартфонів є тільки бета-версія ОС для внутрішнього тестування, для інших – публічна бета-версія, а стабільний реліз Harmony OS 2.0 відбувся тільки для нових флагманів Huawei.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Судячи з відгуків деяких користувачів, після поновлення до нової HarmonyOS стара електроніка не тільки отримує нові функції, а й стає більш продуктивною, фактично працюючи як новий смартфон «з коробки».

За даними розробників і експертів, операційну систему HarmonyOS 2.0 спеціально оптимізували для поліпшення роботи з пам’яттю пристроїв, CPU / GPU і програмним забезпеченням – для цього довелося переглянути всю основну логіку функціонування ОС, а в довгостроковій перспективі традиційна «деградація» продуктивності буде відбуватися набагато повільніше, ніж в інших операційних системах.

В недалекому майбутньому очікується реліз HarmonyOS 2.1. Першим цю версію отримає новітній флагман Huawei P50.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.