Instagram прибирає одну з популярних функцій

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Instagram планує прибрати функцію “swipe up”, за допомогою якої рухом пальця вгору користувачі можуть переходити на зовнішні веб-сторінки. Про це повідомляє видання “The Verge”, посилаючись на підтвердження інформації від Instagram. На зміну звичним свайпам восени прийдуть стікери з написами. Їх тестування було запущено ще в червні.

Реклама

“Накліпки більше підходять для того, як люди в даний час використовують платформу. Ключова відмінність між цими двома функціями, крім очевидної різниці в жестах, полягає в тому, що глядачі можуть відповідати на історії, в яких є наліпка з посиланням, але не можуть відповідати на історії, з проведенням пальця вгору”, — зазначив колишній голова відділу продуктів Instagram Вішал Шах.

Також в прес-службі Instagram повідомили, що новий функціонал поки буде доступний тільки користувачам, з аудиторією понад 10 тис. підписників, які раніше і користувалися “свайпами”, але в компанії не виключають, що можливість користуватися наліпками з посиланнями може незабаром з’явитися і в інших користувачів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ