Новини України та Світу

Поповнення флагманської серії realme GT Master Edition і перший ноутбук realme Book з дисплеєм 2K

Share

На початку серпня 2021 року компанія realme подолала рубіж в 100 мільйонів проданих по всьому світу смартфонів. В честь цього найдинамічніший бренд смартфонів сьогодні оголосив про випуск двох нових приголомшливих гаджетів у доступному високопродуктивному сегменті серії GT: realme GT Master Edition і realme GT Explorer Master Edition. Більш того, realme повідомила, що вперше виводить у світ realme book, тонкий ноутбук з дисплеєм 2K, створений в характерному дизайні бренду. Це важливий крок вперед realme на шляху створення своєї екосистеми AIoT 1 + 5 + T з ще більш багатим набором продуктів, ніж будь-коли раніше.

«З моменту заснування realme ми жодного разу не відхилилися від нашої місії зі створення проривних продуктів для молоді в усьому світі», – сказав Скай Лі, генеральний директор і засновник realme. «Ми раді оголосити, що пропонуємо більше продуктів AIoT для 100 мільйонів шанувальників realme по всьому світу, щоб дати молодому поколінню більше надихаючих можливостей».

realme GT Master Edition Series: флагман з найкращим дизайном 2021 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поєднуючи в собі елегантний дизайн з технічною досконалістю, серія realme GT Master Edition прагне підвищити здатність молоді досліджувати і творити за допомогою високоякісного, одночасно доступного і виняткового телефону.

Знаючи про величезне значення подорожей в житті молоді, компанія realme привернула до розробки стилістики серії GT Master Edition відомого промислового дизайнера Наото Фукасава, який створював самобутні дизайнерські рішення. Крім унікальної форми нових смартфонів, на їх задній частині є гравіювання, що нагадує хвилясту решітку кейсів. Це перший увігнутий дизайн з веганскої шкіри в історії смартфонів.

Успадкувавши флагманську продуктивність серії realme GT, GT Explorer Master Edition оснащено процесором Qualcomm Snapdragon 870 з об’ємом оперативної пам’яті до 12 ГБ, а GT Master Edition використовує процесор Snapdragon 778G 5G з об’ємом оперативної пам’яті до 8 ГБ.Останньому від флагмана дісталася і система охолодження парової камери. Так що обидва телефони легко справлятися з потужними ігровими процесами.

Крім приголомшливої продуктивності, смартфони відмінно впораються і з фото. GT Explorer Master Edition оснащений 50-мегапіксельною основною камерою Sony IMX766 з OIS, а realme GT Master Edition – 32-мегапіксельною селфі-камерою Sony і 64-мегапіксельною основною камерою. Мало того, що зображення залишаються чіткими і яскравими від дня до ночі, від портрета до пейзажу,  користувачі можуть насолоджуватися ще й першим в світі режимом вуличної фотографії, який можна побачити тільки на професійних цифрових зеркалках.

Візуальні ефекти оживають на приголомшливому екрані Samsung AMOLED з частотою 120 Гц і частотою оновлення 120 Гц на обох телефонах. GT Explorer Master Edition використовує вигнутий на 56 градусів дисплей з регулюванням яскравості 10240 рівнів і підтримкою HDR10 +. Також в його арсеналі є подвійні динаміки Dolby Atmos і Tactile Engine.

Ціна realme GT Master Edition починається від 399 доларів США. Вартість 6 ГБ + 128 ГБ становить 399 доларів США, а вартість 8 ГБ + 256 ГБ – 449 доларів США.

Ціна на realme GT Explorer Master Edition починається від 499 доларів США. Вартість 8 ГБ + 128 ГБ становить 499 доларів США, а вартість 12 ГБ + 256 ГБ – 549 доларів США.

realme GT Master Edition буде доступний на AliExpress з 23 серпня по спеціальній ціні 6 ГБ + 128 ГБ від 299 доларів США і ціною 8 ГБ + 256 ГБ від 339 доларів США.

realme Book: перший в світі ноутбук realme з дисплеєм 2K і видатною продуктивністю в рідкісному ціновому діапазоні. 

realme Book – перший ноутбук від realme з надтонким металевим корпусом товщиною 14,9 мм, доступний в синій і сірій кольоровій гамі.

Ноутбук оснащено 14-дюймовим повноекранним дисплеєм 2K з максимальною яскравістю 400 ніт. Співвідношення його сторін екрану 3: 2 в порівнянні з традиційними екранами 16: 9, що дозволяє відображати більше інформації в програмному забезпеченні Microsoft Office.

realme Book оснащений процесором Intel® Core 11-го покоління і системою охолодження Storm Cooling System з двома вентиляторами, що гарантує бездоганну роботу навіть в командних іграх. Гаджет надасть вам до 16 ГБ двоканальної оперативної пам’яті LPDDR4x і до 512 ГБ сховища PCIe® SSD. Технологія швидкої зарядки потужністю 65 Вт забезпечує до 11 годин автономної роботи.

Для підключення в ноутбуку є: один порт thunderbolt 4 / USB 4 (тільки для версії i5), один порт для навушників 3,5 мм, один порт типу A, один порт типу C. Також він підтримує нову технологію Wi-Fi 6.

У realme Book є 2 підтримуючих стереозвук DTS HD динаміка HARMAN, шумозаглушення з двома мікрофонами, що ідеально підходять для онлайн-роботи і навчання.

Функція realme «Підключення до ПК» дозволяє користувачам синхронізувати телефони з ноутбуками для ще більшої зручності в роботі та навчанні. У гаджеті встановлена Windows 10.

При роботі з ноутом використовується трирівнева клавіатура з підсвічуванням, хід клавіш 1,3 мм і кнопка живлення по відбитку пальця 2 в 1.

realme Book розширює портфель бренду 1 + 5 + T AIoT і створює ширшу і багатшу екосистему взаємопов’язаних пристроїв, щоб зробити повсякденне життя молодого покоління ще більш яскравим.

Вартість realme Book починається від 749 доларів США. Вартість i3 8GB + 256GB – 749 доларів, i3 8GB + 512GB – 799 доларів, i5 8GB + 512GB – 969 доларів, i5 16GB + 512GB – 999 доларів.

Компанія realme постарається зробити все, щоб realme Book з’явився в Україні і сподіваємося, що це станеться ближче до кінця року.

Старт продажів realme GT Master Edition почнеться в Україні орієнтовно в листопаді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Realme
  • Останні записи

    Samsung змінить конструкцію дисплея майбутнього Z Flip 7 і зробить його жорсткішим

    У липні Samsung представить на своєму заході в Парижі нове покоління складних смартфонів - Galaxy…

    18.05.2024

    Роздільна здатність екрану телефону: на що впливає і яке вибрати

    Роздільна здатність екрана — один із головних параметрів, які відповідають за якість зображення. Розкажемо, екрани…

    18.05.2024

    iPhone Plus повторить долю iPhone mini цієї осені

    Журналіст The Information Уейн Ма поділився інформацією про те, що Apple планує відмовитися від подальшого…

    18.05.2024

    Смартфон не заряджається: що варто зробити

    Ви підключили до мобільного телефону зарядний пристрій, а акумулятор не заряджається? Не панікуйте! Цілком можливо,…

    18.05.2024

    Twitter офіційно переїхав на x.com

    Ребрендинг соціальної мережі Twitter Ілоном Маском завершено, повідомляє Engadget. Рік тому Ілон Маск розпочав ребрендинг придбаного ним…

    18.05.2024

    Google може перейти на чіпсети TSMC для Pixel 10

    Телефони Google Pixel можуть зазнати значних змін у 2025 році, оскільки, за деякими даними, компанія…

    18.05.2024