Новини України та Світу

Інсайдер розповів про всі новинки Apple на осінній презентації

Share

Журналіст Bloomberg Марк Гурман опублікував докладний звіт про плани Apple на майбутню осінню презентацію. Він перерахував відразу кілька продуктів бренду які готуються до прем’єри, а також розповів про нововведення, які чекають їх майбутніх покупців.

Випуск iPhone 13, на думку Гурмана, стане чимось на зразок переходу від базової серії смартфонів Apple до S-версії. Головним нововведенням лінійки на цей раз стане дисплей з частотою оновлення 120 Гц. Крім того, новинки обзаведуться процесором Apple A15 Bionic і режимом запису відео ProRes з можливістю розмиття фону. Ще однією особливістю гаджетів 2021 року імовірно стане підтримка функції Always-on Display.

Крім смартфонів, в рамках осінньої презентації американська компанія може показати гарнітуру AirPods 3, дизайн якої буде схожий з Pro-лінійкою. Аксесуар отримає ергономічну форму і укорочену ніжку, що стане одним з найбільш істотних конструкційних змін в устрої з часу виходу першої моделі серії в 2016 році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще один гаджет, презентація якого може відбутися вже у вересні – Apple Watch Series 7. Розумний годинник, за словами журналіста, отримають більш продуктивний процесор на компактній підкладці для економії внутрішнього простору і плоский екран. Гаджету також приписуються нові датчики і АКБ збільшеної ємності. Крім того, годинник, за чутками, запропонують кілька нових програмних фішок передплатникам сервісу Apple Fitness +.

Не виключається і вересневий анонс планшета iPad mini 6, а також дев’ятого покоління стандартного iPad. Mini-версію пристрою імовірно чекають зменшені рамки і дизайн, який буде частково запозичений у Pro-модифікації. Очікується, що планшет отримає коннектор USB Type-C замість Lightning, процесор Apple A15 Bionic і інтегрований в кнопку живлення сканер відбитків пальців Touch ID.

Що стосується лінійки ноутбуків на новій ARM-платформі Apple M1X, то для них американська компанія, за даними Гурмана, підготує окремий захід, терміни презентації якого поки не розкриваються. Очікується, що новий чіп отримають відразу дві моделі в сімействі: 14- і 16-дюймова. Їх реліз, згідно з джерелом, відбудеться не раніше дворічного ювілею актуальної версії MacBook Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Спецслужби назвали соціальні мережі, які становлять загрозу національній безпеці України

    Противник активно проводить психологічні операції проти України за допомогою tiktok. Розвідка також бачить загрози національній…

    19.05.2024

    Що потрібно знати під час створення пароля для свого облікового запису

    Кіберполіція рекомендує дотримуватися цих порад під час створення пароля та використання облікового запису. Для створення…

    19.05.2024

    У “Vodafone” відповіли абонентам, чому може зникнути Інтернет

    Скарги на Vodafone почали надходити після введення графіків відключення електроенергії по всій Україні. "Тут знову…

    19.05.2024

    Названо 10 найпоширеніших помилок при зарядці смартфона

    У сучасному світі смартфон став нашим незамінним помічником. Ми використовуємо його для дзвінків, спілкування, роботи,…

    19.05.2024

    Все дуже серйозно. OpenAI посилює захист конфіденційності

    В останньому матеріалі видання Vox з'явилася інформація про те, що компанія OpenAI, відома своїми розробками в галузі…

    18.05.2024

    Відомо, що Apple не розповіла про новий iPad Pro

    На початку цього року купив новий MacBook Air. Це була 13-дюймова модель початкового рівня із…

    18.05.2024