Розкрито характеристики Samsung Galaxy A03s

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung вже незабаром повинна презентувати новий доступний смартфон Galaxy A03s, і у Мережі з’являється все більше й більше інформації про цю модель. Модель пройшла вже декілька сертифікацій, завдяки чому стали відомі її характеристики.

Samsung Galaxy A03s отримав TFT-дисплей з роздільною здатністю 720 х 1600 пікселів Infinity-V. За роботу відповідальний восьмиядерний чіпсет MediaTek Helio P35, в парі з яким працює 6 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті при цьому складає 128 ГБ.

Новий Samsung Galaxy A03s буде поставлятися з операційною системою Android 11 та оболонкою One UI 3.1. Модель отримає основну камеру з головним сенсором 13 МП, макро 2 МП та датчиком глибини 2 МП. На фронтальній панелі буде селфі-камера з роздільною здатністю 5 МП.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 5000 мАг, інформації про підтримувану потужність зарядки поки немає. Модель буде доступною у білому, чорному та синьому кольорах. Samsung Galaxy A03s у стандартній версії з 3 ГБ оперативної та 32 ГБ внутрішньої пам’яті коштуватиме близько 150 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.