Розкрито перші подробиці про iQOO 8

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з останніми інсайдерськими даними, новий флагманський модельний ряд смартфонів iQOO 8 готується до виходу. Очікується, що у нього ввійдуть дві моделі – iQOO 8 та iQOO 8 Pro, обидві будуть презентовані 17 серпня. iQOO 8 вже пройшов тестування у GeekBench під кодовим модельним номером V2141A.

За роботу смартфона відповідальний флагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 888+, в парі з яким працює від 8 ГБ до 12 ГБ оперативної пам’яті. Модель оснащена AMOLED-дисплеєм з діагоналлю 6.78 дюйма, роздільною здатністю 1440p та адаптивною частотою оновлення до 120 Гц.

Моделі iQOO 8 будуть підтримувати зарядку потужністю 120W, у Pro-версії буде підтримка бездротової зарядки потужністю 50W та реверсивної бездротової зарядки потужністю 10W. iQOO 8 Pro отримає основну камеру з головним сенсором 50 МП та ультрашироким 48 МП.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iQOO 8 Pro коштуватиме близько 800 доларів, ціна стандартної версії поки невідома, але очікується, що вона складе близько 600 доларів (мова йде про базові версії). Відомо також, що компанія планує презентувати спеціальну версію в колаборації з BMW. Офіційна презентація повинна пройти вже 17 серпня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.