У WhatsApp нарешті можна переносити чати між Android та iOS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Команда популярного месенджера WhatsApp повідомила про завершення тестування популярної функції, яку давно очікували користувачі – можливість переносити історію чатів між пристроями, що працюють на Android та iOS. Розробники офіційно анонсувала, що функція стане доступною вже у найближчі декілька тижнів.

В рамках першого етапу в користувачів з’явиться можливість перенести бесіди з iPhone на Android-смартфони від компанії Samsung, що мають операційну систему вище Android 10+, і навпаки. Що важливо, переноситися будуть і текстові повідомлення, і голосові повідомлення, і зображення.

Найпершими випробувати фішку зможуть зробити користувачі найновіших флагманських смартфонів Galaxy Z Fold3 та Galaxy Z Flip3, які були презентовані буквально вчора. Під час офіційної презентації цих пристроїв представники WhatsApp зробили спеціальний анонс цієї фішки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Враховуючи те, що інші месенджери підтримують таку можливість вже досить давно, розробники WhatsApp дали пояснення, чому користувачам цього месенджера довелося стільки очікувати це нововведення. За словами розробників, реалізувати цю фішку було важко через “наскрізне шифрування”, а щоб створити надійну та безпечну систему, слід було працювати разом з розробниками ОС та виробниками пристроїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.