Instagram запустила нову функцію для боротьби з образами

Limits дозволяє отримувати звістки від давніх підписників, обмежуючи при цьому контакти з новими людьми.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Соціальна мережа Instagram представила нову функцію Limits, яка дозволяє обмежити агресивну поведінку користувачів. Тепер можна автоматично приховувати коментарі і прямі повідомлення від акаунтів, на які користувач не підписаний, йдеться в блозі соцмережі.

«Ми розробили цю функцію, тому що автори і громадські діячі іноді стикаються з раптовим сплеском коментарів і запитів в DM від людей, яких вони не знають. Іноді це може означати наплив небажаних коментарів або повідомлень. Тепер якщо ви зіткнетеся з цим, ви можете увімкнути Limits і уникнути цього», – пояснили в компанії.

«Багато негативу щодо громадських діячів іде від людей, які насправді не є їх підписниками або стали ними недавно. Ми побачили це після недавнього фіналу Євро-2020, який призвів до значного  сплеску расистських образ щодо гравців. При цьому відомі люди зазначають, що не хочуть повністю відключати коментарі та повідомлення, щоб, як і раніше, тримати звязок зі своїми підписниками. Limits дозволяє вам отримувати звістки від ваших давніх підписників, обмежуючи при цьому контакти з людьми, які недавно зайшли у ваш профіль тільки для того, щоб написати щось обрізливе».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Функція одразу стане доступною користувачам по всьому світу.

Також у компанії будуть показувати більш серйозні попередження за порушення правил поведінки соцмережі відразу ж, а не через кілька більш м’яких попереджень.

У Instagram заявили, що минулого тижня показували подібне попередження понад мільйон разів в день, і більше половини користувачів змінили або видалили свій коментар. Фільтр на повідомлення з образами, який Instagram ввів в квітні в декількох країнах, до кінця серпня стане доступний у всьому світі.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.